MediaMarkt ürünü iade almakta zorluk çıkarıyor

370335

Hectopat
Makaleler
1
MediaMarkt'tan monitör aldım monitörün ekte görselde olan yerleri hoşuma gitmedi. Fabrikasyon mu bilmiyorum ya da sorunlumu bilmiyorum internet üzerinden Trendyol aracığılıyla LG monitör aldım. İadede sıkıntı çıkaracak gibi duruyorlar. Bunu kusur bulup iadeyi reddederler mi? Ürünü tekrar paketledim kargoya teslim ettim iadeyi onaylarlar mı cayma hakkım var şu anda.

Dosya Ekleri

• 20220610_155957.jpg
    20220610_155957.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 111
  • 20220610_160000.jpg
    20220610_160000.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 110
Hocam o beyaz noktalar bir kusur değil başka bir konu daha açmıştınız orada da yazdım.
Çoğu monitörde aynı şey var hangi marka alırsanız alın büyük ihtimalle olacaktır
Daha önce konusuda açılmış zaten.

LG marka monitörlerde bu olayla sık karşılaşılıyor sanırım. Bu nokta olayı benim LG monitörümde de var. Kullanan birçok kişide de bulunduğunu gördüm. Fazla sıkıntı olacağını sanmıyorum. Gene sen bilirsin ama ölü piksel, ışık sızması gibi önemli sorunlar çıkmadıysa kullan bence Fiyatlar artacak gibi duruyor.

Hocam o beyaz noktalar bir kusur değil başka bir konu daha açmıştınız orada da yazdım.
Çoğu monitörde aynı şey var hangi marka alırsanız alın büyük ihtimalle olacaktır.
Daha önce konusuda açılmış zaten.

Bu durum beni rahatsız ediyor iade talebi oluşturdum.
Koşulsuz şartsız 14 gün iade hakkınız bulunuyor ama ben monitörde bir şey görmüyorum normal yani.

İade hakkımı reddetme gibi bir hakları var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı