MediaMarkt ya da Teknosa'da çalışılır mı?

MediaMarkt'ta çalışılır.

Sanırım doğru, arkadaşım bilgisayar toplamak için mağazaya gitmişti sistemini ben önermiştim. Oradaki adam benim önerdiğimden çok daha kötü bilgisayarı vermiş. Sorduğumda bedava garanti uzatma ve bedava Anti-Virüs üyeliği verdiler dedi.

Hocam Media markt'te ''Müşteri hizmetleri danışmanı'' olarak çalışılır mı peki? Bir de bu tarz yerler sanırım uzun soluklu çalışmak için uygun bir yer değil gibi.

Bu gibi firmalar akla hayale sığmayacak şekilde dolandırıcılık yapıyor teknik bilgin varsa başka bir bilgisayarcı da işe gir.

Ankara Ankamall mağazasında Samsung S21 FE cihazım için sınırsınız ekran koyucu paketi satın almıştım. Aylar sonra gideyim dedim, ilk hamle başarısız. İki oldu, üç oldu hep aynı senaryo. 4. defa hafta içi boş günde yine gittim ve ürün yine yok dendi. Nasıl bir tiyatro çeviriyorsunuz demekten alıkoyamadım kendimi. Hakikaten ürün satarken ayrı sonrasında da ayrı bir tiyatro çeviriyorlar. Ayrı bir yetenek bu. Twitter sayfasına yazmamdan birkaç saat sonra ilgili mağaza arayarak ürünü sizin için ayırdık buyurun gelin dediler.
Sanırım işler bu şekilde ilerliyor. Benim gözümde firma ve çalışanlar bu şekilde kaldı. Bu konuyu etrafımda bir kaç kişiye anlatarak ciddi bir kitleye durumu aşılayabildiğimi düşünüyorum. Ayrıca mağazaya girdiğim zaman hoşgeldiniz cümlesinden sonrasını dinlemiyor ve ilgilendiğim reyonla kendim meşgul oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…