Krock06 Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #1 Merhaba, başlıkta da gördüğünüz gibi teşhir olup 45k fiyatı var sizce ne yapmalıyım?
VakumBalığı Decipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 1.391 Çözümler 3 Yer Türkiye Cumhuriyeti 24 Kasım 2024 #2 Krock06 dedi: Merhaba, başlıkta da gördüğünüz gibi teşhir olup 45k fiyatı var sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Milletin incelediği telefonlarımı diyorsun mağazada, bence üzerine 5k koyup 0 alabilirsin. VakumBalığı dedi: Milletin incelediği telefonlarımı diyorsun mağazada, bence üzerine 5k koyup 0 alabilirsin. Genişletmek için tıkla... S24 plus da alabilirsin, köşeli telefon sevmiyorsan.
Krock06 dedi: Merhaba, başlıkta da gördüğünüz gibi teşhir olup 45k fiyatı var sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Milletin incelediği telefonlarımı diyorsun mağazada, bence üzerine 5k koyup 0 alabilirsin. VakumBalığı dedi: Milletin incelediği telefonlarımı diyorsun mağazada, bence üzerine 5k koyup 0 alabilirsin. Genişletmek için tıkla... S24 plus da alabilirsin, köşeli telefon sevmiyorsan.
Krock06 Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #3 VakumBalığı dedi: Milletin incelediği telefonlarımı diyorsun mağazada, bence üzerine 5k koyup 0 alabilirsin. Genişletmek için tıkla... malesef 0 ları çok daha pahalı
VakumBalığı dedi: Milletin incelediği telefonlarımı diyorsun mağazada, bence üzerine 5k koyup 0 alabilirsin. Genişletmek için tıkla... malesef 0 ları çok daha pahalı
Berkay5.9.13 Megapat Katılım 18 Nisan 2016 Mesajlar 232 Yer Lüleburgaz & Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisi 24 Kasım 2024 #4 Krock06 dedi: Merhaba, başlıkta da gördüğünüz gibi teşhir olup 45k fiyatı var sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Sakın böyle bir hataya düşme, ben düştüm. İkinci el alınır ama teşhir ürün alınmaz.
Krock06 dedi: Merhaba, başlıkta da gördüğünüz gibi teşhir olup 45k fiyatı var sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Sakın böyle bir hataya düşme, ben düştüm. İkinci el alınır ama teşhir ürün alınmaz.
VakumBalığı Decipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 1.391 Çözümler 3 Yer Türkiye Cumhuriyeti 24 Kasım 2024 #5 Krock06 dedi: malesef 0 ları çok daha pahalı Genişletmek için tıkla... İnternette ucuza bulabilirsin. S24 plus da güzel olabilir senin için. Teşhirli telefon alma.
Krock06 dedi: malesef 0 ları çok daha pahalı Genişletmek için tıkla... İnternette ucuza bulabilirsin. S24 plus da güzel olabilir senin için. Teşhirli telefon alma.
W Wigga Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #6 Krock06 dedi: Merhaba, başlıkta da gördüğünüz gibi teşhir olup 45k fiyatı var sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Amazonda 47k sıfırı
Krock06 dedi: Merhaba, başlıkta da gördüğünüz gibi teşhir olup 45k fiyatı var sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Amazonda 47k sıfırı
A atr1907 Hectopat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 1.419 Çözümler 36 24 Kasım 2024 #7 2-3günlükse düşünülebilir mecbursa onun dışında önermem ben de.
Krock06 Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #8 VakumBalığı dedi: İnternette ucuza bulabilirsin. S24 plus da güzel olabilir senin için. Teşhirli telefon alma. Genişletmek için tıkla... yani o modellerede baktım ama ultra modelini almak istiyorum kararsız kaldım Berkay5.9.13 dedi: Sakın böyle bir hataya düşme, ben düştüm. İkinci el alınır ama teşhir ürün alınmaz. Genişletmek için tıkla... siz ne sorunu yaşadınız hocam
VakumBalığı dedi: İnternette ucuza bulabilirsin. S24 plus da güzel olabilir senin için. Teşhirli telefon alma. Genişletmek için tıkla... yani o modellerede baktım ama ultra modelini almak istiyorum kararsız kaldım Berkay5.9.13 dedi: Sakın böyle bir hataya düşme, ben düştüm. İkinci el alınır ama teşhir ürün alınmaz. Genişletmek için tıkla... siz ne sorunu yaşadınız hocam
W Wigga Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #9 Krock06 dedi: yani o modellerede baktım ama ultra modelini almak istiyorum kararsız kaldım siz ne sorunu yaşadınız hocam Genişletmek için tıkla... Samsung Galaxy S23 Ultra 256 GB | 8 GB RAM Cep Telefonu, Siyah (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik Samsung Galaxy S23 Ultra 256 GB | 8 GB RAM Cep Telefonu, Siyah (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr
Krock06 dedi: yani o modellerede baktım ama ultra modelini almak istiyorum kararsız kaldım siz ne sorunu yaşadınız hocam Genişletmek için tıkla... Samsung Galaxy S23 Ultra 256 GB | 8 GB RAM Cep Telefonu, Siyah (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik Samsung Galaxy S23 Ultra 256 GB | 8 GB RAM Cep Telefonu, Siyah (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr
VakumBalığı Decipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 1.391 Çözümler 3 Yer Türkiye Cumhuriyeti 24 Kasım 2024 #10 Wigga dedi: Samsung Galaxy S23 Ultra 256 GB | 8 GB RAM Cep Telefonu, Siyah (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik Samsung Galaxy S23 Ultra 256 GB | 8 GB RAM Cep Telefonu, Siyah (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Krock06 dedi: yani o modellerede baktım ama ultra modelini almak istiyorum kararsız kaldım siz ne sorunu yaşadınız hocam Genişletmek için tıkla... Bu fırsatı kaçırma direk al. 7,24 şarjda kalan ve milletin kurcaladığı telefonu kim almak ister.
Wigga dedi: Samsung Galaxy S23 Ultra 256 GB | 8 GB RAM Cep Telefonu, Siyah (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik Samsung Galaxy S23 Ultra 256 GB | 8 GB RAM Cep Telefonu, Siyah (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Krock06 dedi: yani o modellerede baktım ama ultra modelini almak istiyorum kararsız kaldım siz ne sorunu yaşadınız hocam Genişletmek için tıkla... Bu fırsatı kaçırma direk al. 7,24 şarjda kalan ve milletin kurcaladığı telefonu kim almak ister.