MediaMarkt'ta işe girilir mi?

CheonsaMiraew

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12400f 16gb ram GTX 1070ti 1TB SSD 650w +80 PSU
Önceki konularıma bakarsanız görürsünüz zaten. Subwayde ise başladım, 3 ay oldu. Lanet ediyorum bugün bir müşteri geldi MediaMarkt'da ise başlamam için benden iletişim numarası aldi. Sizce maas farki veya çalışma farkı nedir? Yardımcı olursaniz sevinirim dostlar.

Bence güzel bir fikir. Klima altında gelen müşteriyi karşılayıp istediği ürünün özelliklerini basitten anlatacaksınız daha sonradan da ama şöyle bir ürünümüz de var deyip biraz daha yüksek fiyatlı ürünü daha detaylı anlatacaksınız. Eğer güzel yerlere gelmek isterseniz bu işten müşteri ikna kabiliyetinizin iyi olması gerek ki müdürün gözüne girin. Ek olarak arada yalakalık da yapın müdüre daha rahat olur.

Girilemez neden dersen.

Neredeyse Ankara da ki bütün MediaMarkt'lara başvurdum. Ve neredeyse hepsi ile görüşmeye gittim.

Gittiğimde en az 40-50 tane CV oluyor. Görüşülecek kişi sayısı.

İlk görüşme ön görüşme. Bunların arasından seçilirsen ki seçildim.

2. görüşme var burada da o rakkam 10'a falan düşüyor.

Daha sonra aranmadığım için süreci bilmiyorum. Ama

Anladığım ve sonradan öğrendiğime göre içerideki personeller kendi tanıdıkları vs kişileri alıyor.

Girmeye çok uğraştım açıkçası. Ama hepsi nafile. Bende bıraktım en sonunda. Ne kadar donanımlı olursan ol adamı olan sokuyor içeri.

Girilemez neden dersen.

Neredeyse Ankara da ki bütün MediaMarkt'lara başvurdum. Ve neredeyse hepsi ile görüşmeye gittim.

Daha sonra aranmadığım için süreci bilmiyorum. Ama

Anladığım ve sonradan öğrendiğime göre içerideki personeller kendi tanıdıkları vs kişileri alıyor.

Girmeye çok uğraştım açıkçası. Ama hepsi nafile. Bende bıraktım en sonunda. Ne kadar donanımlı olursan ol adamı olan sokuyor içeri.
Türkiye'nin özeti bu yazı zaten. Üzücü ama gerçek.

Girilemez neden dersen.

Daha sonra aranmadığım için süreci bilmiyorum. Ama.

Dükkana gelen müşteri müdür olduğunu söyledi kendisi çağırdı ben gitmek istemedim :D

Bence güzel bir fikir. Klima altında gelen müşteriyi karşılayıp istediği ürünün özelliklerini basitten anlatacaksınız daha sonradan da ama şöyle bir ürünümüz de var deyip biraz daha yüksek fiyatlı ürünü daha detaylı anlatacaksınız. Eğer güzel yerlere gelmek isterseniz bu işten müşteri ikna kabiliyetinizin iyi olması gerek ki müdürün gözüne girin. Ek olarak arada yalakalık da yapın müdüre daha rahat olur.

Orası öyle subwayden kurtulurum en azindan.

Müdür mağaza mağaza gezip eleman mı arıyor :D ilk defa duydum.

😅😅😅 Vallahi bilmiyorum numaramı aldı ben sana yazacağım dedi CV mi istedi bende sordum neden benim gibi birini ise almak istediniz dedim müşteriye ilgin alakan tam MediaMarkt'da çalışmaya uygun dedi😂😂😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı