nuriefe Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #1 Dün MediaMarkt'a gittim ama nedense hiç düzgün ekran kartı görmedim. Sadece iki tür ekran kartı RX550 ve GT 1030'lar vardı. Bunun sebebi nedir?
Dün MediaMarkt'a gittim ama nedense hiç düzgün ekran kartı görmedim. Sadece iki tür ekran kartı RX550 ve GT 1030'lar vardı. Bunun sebebi nedir?
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 7 Mart 2021 #2 nuriefe dedi: Dün MediaMarkt'a gittim ama nedense hiç düzgün ekran kartı görmedim. Sadece iki tür ekran kartı RX550 ve GT 1030'lar vardı. Bunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Çünkü stok yok.
nuriefe dedi: Dün MediaMarkt'a gittim ama nedense hiç düzgün ekran kartı görmedim. Sadece iki tür ekran kartı RX550 ve GT 1030'lar vardı. Bunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Çünkü stok yok.
Nordnull Centipat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 238 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #3 Mining yapanları engellemek için, sistem satışı yapıyor.
N Numanaydn Picopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 794 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #4 nuriefe dedi: Dün MediaMarkt'a gittim ama nedense hiç düzgün ekran kartı görmedim. Sadece iki tür ekran kartı RX550 ve GT 1030'lar vardı. Bunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Tüm ülkelerde olan stok sorunlarından dolayı. Ellerinde varsa bile sistem ile birlikte satıyorlar tek satmıyorlar.
nuriefe dedi: Dün MediaMarkt'a gittim ama nedense hiç düzgün ekran kartı görmedim. Sadece iki tür ekran kartı RX550 ve GT 1030'lar vardı. Bunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Tüm ülkelerde olan stok sorunlarından dolayı. Ellerinde varsa bile sistem ile birlikte satıyorlar tek satmıyorlar.