Merhaba ben bilgisayar toplamak istiyorum fakat çok bir bilgim yok. MediaMarkt'a gittik ve bize klavyesinden fare'ye kadar kurdular. Kurdukları sistem ne kadar iyi ve bu bütçe ile daha iyisi kurulabilir mi merak ediyorum.
Ram (attığım sitedeki fiyatla bize gösterilen arasında bayağı fark var, bu mu emin olamadım. MediaMarkt numarası “1233234” ve verilen kağıtta Vengeance markası bulunmuyor)
Sıvı soğutucu
Monitör
Klavye
Mause
Kulaklık
Mause pad
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum, ilk defa böyle bir işe kalkışıyorum.
Efendim size şöyle diyeyim aldığınız sistem muhtemelen oyun içn gibi çünkü parçaları çok iyi fakat bilgisayar toplamaktan hazır sistem almak daha iyi gamin gen TR ve İtopya gibi sitelerde bu fiyata daha üst düzeyleride bulunmakta keşke bende böyle bir sisteme sahip olsun derim yani çok iyi sistem.
Efendim size şöyle diyeyim aldığınız sistem muhtemelen oyun içn gibi çünkü parçaları çok iyi fakat bilgisayar toplamaktan hazır sistem almak daha iyi gamin gen TR ve İtopya gibi sitelerde bu fiyata daha üst düzeyleride bulunmakta keşke bende böyle bir sisteme sahip olsun derim yani çok iyi sistem.
VOK-FRIDAY 3/AMD Ryzen 5 7500F/GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti SUPER EAGLE OC 16GB/16GB DDR5/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da