Merhabalar, bilgisayar için DualShock arayışlarındayım. MediaMarkt'ta satılan DualShock'ı almayı düşünüyorum ama fiyatı bana çok ucuz geldi. Alınır mı?
Bu fiyat iyi ancak uyumluluk ve randıman alma konusunda ne dersiniz ? Yani xBox kolu 900 TL civarında ve alternatif sadece F710 var onda da kablosuz bağlantı konusunda sıkıntılar var diye biliyorum. Titreşim vs. Microsoft oyunları dahil sorunsuz oluyor mu DS4 ile ?
Şuan uyandım ve tam DS4 siparişi verecekken bütün sitelerde stokta bittiğini gördüm.. 500TL'ye önerebileceğiniz Gamepad var mı? Sizce tekrar stoklara gelip indirime girer mi? Turkcell'de şuan 700 tl gözüküyor. 700 TL verebilecek olsam Xbox One S alırdım.
En ucuz MSI Force GC30 Kablosuz PC/Android Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Force GC30 Kablosuz PC/Android Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI Force GC30 Kablosuz PC/Android Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Force GC30 Kablosuz PC/Android Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Sony PS4 Dualshock 4 V2 Joystick Yeni Nesil Kol - MAVİ BLUE en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Sony PS4 Dualshock 4 V2 Joystick Yeni Nesil Kol - MAVİ BLUE incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
Sony PS4 Dualshock 4 V2 Joystick Yeni Nesil Kol - MAVİ BLUE en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Sony PS4 Dualshock 4 V2 Joystick Yeni Nesil Kol - MAVİ BLUE incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!