Qetartxx
Hectopat

Daha fazla  

Merhaba, dun annemler MediaMarkt'tan Lenovo IdeaPad 1 bilgisayar satin almislar. 23bin TL fiyat odemisler. Ayni bilgisayara internetten baktigimda fiyatinin 16bin TL oldugunu gordum. Evde de kimse kutusundan cikartip kullanmamis sadece magazadaki teknikerler kurulum adi altinda bir takim seyler yapmis. (ne yaptiklarini da bilmiyorum) McAfee lisansi falan satmislar. Bugün iade icin gittigimde musteri temsilcisi urunun daha once acildigindan dolayi iade ya da degisim yapamadiklarini, PC ve telefonlarda magazadan ürün alindiysa kutusu acildigi andan itibaren ürün ayipli degilse iade yapamadiklarini ve boyle bir hakkimizin olmadigini soylediler. Internetten alinsaydi ürün 14 gun icinde iade hakki oluyormus fakat magazadan alindigi zaman bakarak begenerek aldigimizi ve iade sansimiz olmadigini soylediler. Bu dogru mudur? Gercekten de iade hakki olmuyor mu magazadan alininca? Ayrica bu nasıl bir is ahlaki en azindan magazada kurulum yapmadan once iade hakkinin iptal olacagini belirtseler mis ki bu da belirtilmemis. Biz sizin iade edeceginizi dusunerek mi satis yapacagiz diyorlar saka gibi. Piyasada 16 bine satilan cihazi 23 bine satmak nasıl bir ahlak nasıl bir ticaret aklim almiyor. Eger gercekten buna hakkimiz varsa tuketici haklarina basvurmaya kadar gidecegim bana yardimci olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör: