MediaMarkt'tan alınan modem nasıl iade edilir?

Ereyn11

Centipat
Daha fazla  
Dün mediamarktan modem aldım. interneti kurmaya gelen adam bu 2.4G modem hızı yavaş olur dedi. Wi-Fi'de Speedtest bazen 40 bazen 70 çıkıyor. Kabloyla 87 Max. Anladığım kadarıyla Wi-Fi'de fark ediyor 5G. Ürünü satarken hiç söylemediler ürünü açtık ve kurulumu yaptık. İade ederler mi hakkım var mı? Ya da uğraşmaya değecek bir hız farkı olur mu oyunları kabloyla oynayacağım zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün mediamarktan modem aldım. interneti kurmaya gelen adam bu 2.4G modem hızı yavaş olur dedi. Wi-Fi'de Speedtest bazen 40 bazen 70 çıkıyor. Kabloyla 87 Max. Anladığım kadarıyla Wi-Fi'de fark ediyor 5G. Ürünü satarken hiç söylemediler ürünü açtık ve kurulumu yaptık. İade ederler mi hakkım var mı? Ya da uğraşmaya değecek bir hız farkı olur mu oyunları kabloyla oynayacağım zaten.
Tabiki hakkın var. Çok hız farkı olacağını düşünmüyorum.

TP-LINK 300Mbps Wireless N VDSL/ADSL Modem Router Fiyat & Özellik | MediaMarkt ürün bu sitesinde açılan ürün sadece değişim olur diyor. Üst modeliyle de arasında 1000 tl oynuyor veresim yok .ok fark yoksa eğer.

Hiç Sanmıyorum hocam.
neyi hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı