19ibrahim09 Femtopat Katılım 18 Haziran 2025 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:50 #1 Bugün 2 saat önce MediaMarkt'tan aldım 7 bine, açtım ama masamla uyumlu değil ve beğenmedim, iade edebiliyor muyum?
Bugün 2 saat önce MediaMarkt'tan aldım 7 bine, açtım ama masamla uyumlu değil ve beğenmedim, iade edebiliyor muyum?
Çözüm PlayStation Oyuncusu Bugün 00:01 Maalesef. İnternet üzerinden almış olsaydınız bir şansınız vardı.
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.181 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:00 #2 19ibrahim09 dedi: Bugün 2 saat önce MediaMarkt'tan aldım 7 bine, açtım ama masamla uyumlu değil ve beğenmedim, iade edebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... 14 gün, koşulsuz iade hakkınız mevcut normalde. Fiziksel mağazayı bilemiyorum. Şansınızı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
19ibrahim09 dedi: Bugün 2 saat önce MediaMarkt'tan aldım 7 bine, açtım ama masamla uyumlu değil ve beğenmedim, iade edebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... 14 gün, koşulsuz iade hakkınız mevcut normalde. Fiziksel mağazayı bilemiyorum. Şansınızı deneyebilirsiniz.
PlayStation Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.504 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Türkiye Bugün 00:01 #3 Maalesef. İnternet üzerinden almış olsaydınız bir şansınız vardı. Artı 0 Eksi Çözüm
AdvocateD Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 351 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:02 #4 TheMaZi dedi: 14 gün, koşulsuz iade hakkınız mevcut normalde. Fiziksel mağazayı bilemiyorum. Şansınızı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef mağazadan alınan ürünlerde 14 gün hakkı yok. Artı 0 Eksi
TheMaZi dedi: 14 gün, koşulsuz iade hakkınız mevcut normalde. Fiziksel mağazayı bilemiyorum. Şansınızı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef mağazadan alınan ürünlerde 14 gün hakkı yok.
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.181 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:02 #5 PlayStation Oyuncusu dedi: Maalesef. İnternet üzerinden almış olsaydınız bir şansınız vardı. Hocam MediaMarkt, vatan, Teknosa gibi fiziksel mağazalar kutusu açılmış ürünleri almıyorlar. Bizzat deneyimledim. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler. Artı 0 Eksi
PlayStation Oyuncusu dedi: Maalesef. İnternet üzerinden almış olsaydınız bir şansınız vardı. Hocam MediaMarkt, vatan, Teknosa gibi fiziksel mağazalar kutusu açılmış ürünleri almıyorlar. Bizzat deneyimledim. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler.
AdvocateD Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 351 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:04 #6 19ibrahim09 dedi: Bugün 2 saat önce MediaMarkt'tan aldım 7 bine, açtım ama masamla uyumlu değil ve beğenmedim, iade edebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Keşke almadan önce konu açsaydınız. Direkt olarak almayın derdik Artı 0 Eksi
19ibrahim09 dedi: Bugün 2 saat önce MediaMarkt'tan aldım 7 bine, açtım ama masamla uyumlu değil ve beğenmedim, iade edebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Keşke almadan önce konu açsaydınız. Direkt olarak almayın derdik
calendula Decipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 501 Çözümler 10 Bugün 00:10 #7 19ibrahim09 dedi: Bugün 2 saat önce MediaMarkt'tan aldım 7 bine, açtım ama masamla uyumlu değil ve beğenmedim, iade edebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Edemezsin. Artı 0 Eksi
19ibrahim09 dedi: Bugün 2 saat önce MediaMarkt'tan aldım 7 bine, açtım ama masamla uyumlu değil ve beğenmedim, iade edebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Edemezsin.