MediaMarkt'tan alınıp çizilen monitörde çıkan ölü pikselden ötürü iade edilebilir mi?

timuur

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar,
MediaMarkt'tan 04.02.2025 tarihinde modeli ASUS TUF VG249Q3A olan monitörü satın aldım.
Başta bir problem yoktu fakat sonrasında kendi hatam ile ekranda bir çizik oluşturdum 2, 3cm uzunluğunda.
Bugün ise yaptığım çizikten bağımsız bir ölü pixel çıktı.
Sorum ise ben bu monitörü ölü pixelden dolayı iade veya değişim yaptırtabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle selamlar,
MediaMarkt'tan 04.02.2025 tarihinde modeli ASUS TUF VG249Q3A olan monitörü satın aldım.
Başta bir problem yoktu fakat sonrasında kendi hatam ile ekranda bir çizik oluşturdum 2, 3cm uzunluğunda.
Bugün ise yaptığım çizikten bağımsız bir ölü pixel çıktı.
Sorum ise ben bu monitörü ölü pixelden dolayı iade veya değişim yaptırtabilir miyim?

MediaMarkt'a gideceksin. Sana iade yok değişim yaparız onu da servis raporuyla yaparız diyecekler bi' servise gönderecekler en az 2 hafta. Sonrasını kendin seyret hocam.

3 veya 5 ölü pixel olması lazım diye biliyorum değişim/iade için ki kullanıcı hatası var dikkatli incelerlerse göreceklerdir bu nedenle de iade/değişim yapmayacaklardır. Geçmiş olsun.

3 veya 5 ölü pixel olması lazım diye biliyorum değişim/iade için ki kullanıcı hatası var dikkatli incelerlerse göreceklerdir bu nedenle de iade/değişim yapmayacaklardır. Geçmiş olsun.
Peki ilerleyen zamanlarda bu ölü pixelin benim için ne gibi sorunları olur? Bilginiz var mı acaba.

1 ölü piksel bile ayıplı ürün sayılır, ister iade ister değişim yapabilirsiniz. Tek sorun, ekrandaki kullanıcı hatalı çizik garantinizi bozarsa yapacak bir şey yok hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı