MediaMarkt'tan ekran kartını servise göndermek

1dayumay

Hectopat
Merhabalar.
1.5 yıl önce aldığım MSI RX570 4G kartım son günlerde sıkıntı çıkarmaya başladı.
(Oyunlarda %50'ye varan FPS düşüşleri ve sürekli ekran kartının kullanımı değişip sürekli drop olayı ve sıcaklığın 90 dereceye dayanması.)
Aldığım yere MediaMarkt'a gidip teslim ettim servisi göndereceğini söylediler ve 20 iş günü içinde geri dönüş yapılır dediler.
Ya ürünün fiyat iadesi aldığım zaman ( o zaman aldığım fiyat şu ankine göre bayağı düşük) ya da yeni ekran kartı verilir sıfır stokta varsa ya da sorun olmadığını söyleyip geriye yollarlar dediler.
Böyle bir durumla karşılaşan var mıdır?
Sonucu ne oldu benimle paylaşabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam ya ellerinde olan sıfır kartı yollarlar ya da düzletip gönderirler. Korkmayın büyük ihtimalle sıfır yollama durumunda para istemezler sonuçta siz o kartı aldınız mı aldınız hangi tarihte ve paraya aldığınız muamma değil. Şu durumda mağdur sizsiniz.

Servis tamir yapmaz dediler bize ya ücreti iade eder( ücreti iade etse 800 TL ye almıştım) o ücrete şuan ekran kartı bulamam ya da sıfır verirler dedi ama stokta olur mu bilmiyorum o yüzden endişeliyim biraz stokta olursa benim için iyi olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…