T ToprakUluç Hectopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 17 18 Mayıs 2024 #1 APPLE iPhone 12 64GB Akıllı Telefon Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt APPLE iPhone 12 64GB Akıllı Telefon Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. www.mediamarkt.com.tr Sizce güvenilir mi? Gerçekten ucuz çok almak istiyorum. Redmi Note8'den geçeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2024
APPLE iPhone 12 64GB Akıllı Telefon Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt APPLE iPhone 12 64GB Akıllı Telefon Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. www.mediamarkt.com.tr Sizce güvenilir mi? Gerçekten ucuz çok almak istiyorum. Redmi Note8'den geçeceğim.
-the- Megapat Katılım 16 Şubat 2017 Mesajlar 877 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #2 MediaMarkt'tan daha güvenilir sence kaç firma var? Adamlar dünya markası.
Cyborg33 Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 187 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #3 Daha güveniliri var mı ki?
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.690 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #4 Güvenli de 12 artık alınmaz. 2. el 12 Pro bakın derim. Bu telefonun hiçbir numarası yok.
Yuuki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.647 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #5 Var mı daha iyisi? Apple keşfiniz için ilk defa iPhone 12'e sahip olacaksanız direkt alın derim.
A AAAİB Picopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 946 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #6 Telefonun kendinden daha güvenilir.
K Kekru Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #7 ToprakUluç dedi: APPLE iPhone 12 64GB Akıllı Telefon Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt APPLE iPhone 12 64GB Akıllı Telefon Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. www.mediamarkt.com.tr Sizce güvenilir mi? Gerçekten ucuz çok almak istiyorum. Redmi Note8'den geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Dünyanın en tanıdık markalarından birisi zaten güvenli olmama ihtimali var mı sizce.
ToprakUluç dedi: APPLE iPhone 12 64GB Akıllı Telefon Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt APPLE iPhone 12 64GB Akıllı Telefon Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. www.mediamarkt.com.tr Sizce güvenilir mi? Gerçekten ucuz çok almak istiyorum. Redmi Note8'den geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Dünyanın en tanıdık markalarından birisi zaten güvenli olmama ihtimali var mı sizce.
T ToprakUluç Hectopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 17 19 Mayıs 2024 #8 Kekru dedi: Dünyanın en tanıdık markalarından birisi zaten güvenli olmama ihtimali var mı sizce. Genişletmek için tıkla... ucuz olması aklımı çeldide KİNGSEMİH dedi: Güvenli de 12 artık alınmaz. 2. el 12 Pro bakın derim. Genişletmek için tıkla... 2.ele girmek istemedim ve bütcemi zorlayan bir fiyatta bu fiyatta alınabilcek en iyi iphone
Kekru dedi: Dünyanın en tanıdık markalarından birisi zaten güvenli olmama ihtimali var mı sizce. Genişletmek için tıkla... ucuz olması aklımı çeldide KİNGSEMİH dedi: Güvenli de 12 artık alınmaz. 2. el 12 Pro bakın derim. Genişletmek için tıkla... 2.ele girmek istemedim ve bütcemi zorlayan bir fiyatta bu fiyatta alınabilcek en iyi iphone
atogrimers Decipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 2 Yer Adana, Gürselpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #9 Hocam adamların Avrupa, Amerika'da bile yüzlerce şubesi var, dünya markası, neyine güvenemediniz?
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.968 Makaleler 1 Çözümler 28 19 Mayıs 2024 #10 @ToprakUluç Butceni zorlayarak iPhone 12 almaya çalışıyorsan hiç alma dostum. Sırf elinde göstermek için telefon almana gerek yok. Seni idare edecek Android telefonlar da var.
@ToprakUluç Butceni zorlayarak iPhone 12 almaya çalışıyorsan hiç alma dostum. Sırf elinde göstermek için telefon almana gerek yok. Seni idare edecek Android telefonlar da var.