MediaMarkt'tan toplanılan arızalı sisteme para iadesi yapılabilir mi?

bursk1453

Centipat
Daha fazla  
5-6 ay önce MediaMarkt'dan monitör dahil sistem topladım. Artık gına geldi, ilk başta mikrofon AUX kısmı kendi kendine bir gecede bozuldu sonra sürekli Wi-Fi kopması adece PC'de laptopumda olmuyor PC de oluyor. Şimdi de drop girme ve oyundan Google'a geçinde ekranda siyah kareler gelmeye başladı, garantiye göndereceğim. Sizce iade yaparlar mı ya da birebir değişim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisini de yapmazlar. Çünkü onlar size bir sistem satmadı size ayrı ayrı parçaları sattılar ve toplama hizmeti sundular. Kısaca adamlar ürünü alır kontrol eder hangi parçada sıkıntı varsa onu tespit eder ve o sıkıntılı parçalar için ücret iadesi, değişim ya da tamir hizmeti sunarlar.

Kasayı tüm aldım, monitörü ayrı sadece.

Kasayı tüm aldım, monitörü ayrı sadece.
Kasayı tüm almış olabilirsiniz faturanıza bakarsanız size "bilgisayar" satılmış olarak gözükmez. Ekran kartı, işlemci, anakart, PSU ayrı ayrı faturalandırılmış olarak gözükür en altında ise toplama bedeli 0₺ yazar. Yani siz kasa almış olabilirsiniz ama resmiyette parça parça ürün almış olarak gözüküyorsunuz dolayısıyla kasa değişimi falan yapmazlar.

Bence önce bir sakin olun. Mediamakt tarafıyla iletişime geçin, iade, değişim ya da teknik destek konusunda nasıl yardımcı olacaklarını bir öğrenin. Sorunun kaynağını bulmaya çalışın. Belki yazılımsal bir sıkıntı, yüklediğiniz yanlış ya da hatalı bir driver olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…