MediaMarkt'tan yenilenmiş iPhone 11 alınır mı?

muRatx10

Decapat
Daha fazla  
Bu ürünü almayı düşünüyorum, MediaMarkt üzerinden yenilenmiş telefon alan varsa ve yardımcısı olursa çok iyi olur. Bu fiyata git şunu al, bunu al diyecekler veya 2.el al diyecekler yorum yapmasın.

Yenilenmiş cihaz alınmasını tavsiye etmiyorum çünkü ne olduğu belli olmayan parçalardan yenilenmiş olduğu için bozulma riski daha yüksek oluyor. Alıp almamak size kalmış da genel olarak yenilenmiş cihazlar böyle, özellikle iPhone serisi yenilenmiş cihazlar ayrı bir sıkıntılı. Bir nebze ucuz olmasının sebebi de bu.

@muRatx10, MediaMarkt güvenilir firma ancak yenilenmiş cihaz için size %100 garanti veriyor mu? Elbette hayır. Aldıktan sonra sorumluluk size ait.

Bu ürünü almayı düşünüyorum, MediaMarkt üzerinden yenilenmiş telefon alan varsa ve yardımcısı olursa çok iyi olur. Bu fiyata git şunu al, bunu al diyecekler veya 2.el al diyecekler yorum yapmasın.
Yenilenmiş yetkisiz servisler aracılığıyla mümkün olan en ucuz parçalarla tamir edilmiş piyasada değer görmeyecek telefonlardır, almayınız. Yanına da boncuk gibi syroxtan hallice bir şarj aleti koyulur, tek artısı 12 ay garanti veriyorlar genelde ama o cihazın garantisi olsa kaç yazar. Ekran kalitleri özellikle berbat bu arada.

Yenilenmiş yetkisiz servisler aracılığıyla mümkün olan en ucuz parçalarla tamir edilmiş piyasada değer görmeyecek telefonlardır, almayınız. Yanına da boncuk gibi syroxtan hallice bir şarj aleti koyulur, tek artısı 12 ay garanti veriyorlar genelde ama o cihazın garantisi olsa kaç yazar. Ekran kalitleri özellikle berbat bu arada.
İkinci el tercih edebilirsiniz bu arada özellikle güvenilir bir telefoncu bulursanız. Hatta taksit imkanınız da olabilir. Bunların yanında telefoncular genelde cihazın geçmişi hakkında dürüst oluyor(kaliteli telefoncular) ekran orjinal mi vesaire sorabilirsiniz.

Alınmaz. Yok illa iPhone 11 alacağım diyorsan gir sarı siteye, az kullanılmış, pil sağlığı yüksek bir tane bul. Muhtemelen daha ucuza gelir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı