MediaMarkt'tan yenilenmiş iPhone 11 alınır mı?

Yenilenmiş önermeyenlerin mükemmel çözümü ikinci el al. Dahiyane bir fikir gerçekten. İkinci elde nelerini değiştiriyorlar söylemiyorlar sadece. Yenilenmişte de ikinci el alıyorsunuz sadece neler değişti haberiniz var. İkisi de aynı hesap. İkinci el alacağıma mağazadan garantili yenilenmiş alırım en azından garantisi olur neyinin değiştini bilirim. Değişim işlemini herhangi bir telefoncunun yapmasındansa mağazada tecrübeli uzmanlar tarafından değiştirilmiş olur en azından.

Vida yerlerine bakabilirsiniz içinin açılıp açılmadığı ile ilgili. Test de edilebilinir ikinci el alınırken.

Hayır hocam onların dedikleri,
değişmiş parçalı-yenilenmiş ürün almayın. ikinci elele bakın belki şansınıza değişensiz, iyi kullanılmış çıkabilir,
dir.

Zaten ip11 artık önermiyorum. yenilenmiş hiç önermiyorum.

Bence de 11 alınmamalı ama yenilenmiş kesinlikle alınmaz ikinci el alınır yanlış bir düşünce. Telefonun değişip değişmediğini anlayamayacak biri için ikinci el tam bir tuzak.

Vida yerlerine bakabilirsiniz içinin açılıp açılmadığı ile ilgili. Test de edilebilinir ikinci el alınırken.

İkinci el telefon aldım. Tanıdığım teknoloji mağazasında çalışan usta gitti telefonuya baktı beğendi aldı. 2 hafta sonra arkadaki jelatini sökerken kapak kalktı. Bu cihaz açılmış muhtemelen bir şeylerini değiştirmişlerdir dedi telefoncu. Telefondan anlayan adam bile ayıkmadı yani açılıp açılmadığını.

Tanıdığınız görememiş olabilir fakat alt vidalardan anlaşılcak bir şey.

Yenilenmişte mecburi garanti 12 ay, fatura önemli korunmalı. Bataryaların 3-5 yılda verimi fazla olmaz yeni takilan batarya nasil düşündürücü! İlk tercih kutulu acenta olmalı! Fakat dost acı söyler xiaomi ve poco x6 telefonlar şikâyet ediliyor. Iphone gene güvenli tercih.

Değişim işlemini yapanlar uzman değil işte anakartları işlem görmüş vidaları eksik metal blokları olmayan çöp cihazlar gönderiyorlar yan sanayi parçalar dışında.

Valla hocam bunu ben de düşünüyorum en azından 14 gün içinde iade seçeneği var telefoncuların esnaf içindeki namı belli, İki türlüde şans işi hatta yenilenmiş almak şans faktörünü yarıya indiriyor. En azından 14 gün içinde iade edersin sancılı olur ama edersin telefoncuya aldıktan sonra eve dönerken telefonun yarısı yere düşse ne yapıyım abi ben de öyle değildi der yani bence de çok mantıksız bir çözüm önerisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…