MediaMarkt'tan yenilenmiş iPhone 7 alınır mı?

ByknınR6sı

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo İdeapad L340 Gaming Notebook - İntel İ5 9300HF - Nvidia GTX 1650 - 16 GB Kingston RAM - Sandisk 480 GB Plus Sata 3 2.5" SSD - Samsung 256 GB SSD
Öncelikle merhaba. Android'den sıkıldığım için IOS'a geçmeyi düşünüyorum. iPhone 7'nin hızı, optimizasyonu, kamerası, kasa kalitesi özellikle tasarımı çok hoşuma gidiyor. 2-3 ay içinde almayı düşünüyorum. Hızı ve depolaması bana yeterli. Sizce alınır mı? APPLE Yenilenmiş G1 iPhone 7 32GB Akıllı Telefon Siyah

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem yenilenmiş cihaz alınmasını, hem de iPhone 7 alınmasını tavsiye etmem. Güncelleme desteği kesildi ve yenilenmiş cihazlarda muhtemelen replika parçalar kullanılıyor. Mi 9T, Mi 9T Pro gibi alınabilecek 2.el cihazlar çok daha iyi olacaktır.

Kesinlikle tavsiye etmem, 32 GB günümüz için çok az. İkinci elde sıfır olarak Galaxy S9 almanızı öneririm, Androidden sıkıldım demişsiniz ama eğer kötü bir Android kullandıysanız bu telefon düşüncenizi kesinlikle değiştirir çünkü iPhone tarafında 8 modelinden daha iyi bir telefon. İlla iPhone derseniz 8 bulabilirsiniz belki, 8 altı önermem.

Yorumlarınız için teşekkürler. Şu an kullandığım telefon 32 GB. Zaten resim video fazla çekmiyorum oyun indirmiyorum. 32 GB 2 GB RAM bana yeterli. Pil sağlığı haricinde önermemenizin nedeni nedir? Meraktan soruyorum. Samsung'ya da başka bir Android telefonu düşünmüyorum.

İphone 8 64 Gb 6K Civarında. Malesef bütçeme uymuyor. Zaten beklentim yok gibi birşey. Batarya süresinin düşük olduğunu biliyorum. Yoğun kullanmıyorum zaten.

Son düzenleme:
Yorumlarınız için teşekkürler. Şu an kullandığım telefon 32 GB. Zaten resim video fazla çekmiyorum oyun indirmiyorum. 32 GB 2 GB RAM bana yeterli. Pil sağlığı haricinde önermemenizin nedeni nedir? Meraktan soruyorum. Samsung'ya da başka bir Android telefonu düşünmüyorum.

iPhone 8 64 GB 6K civarında. Maalesef bütçeme uymuyor. Zaten beklentim yok gibi bir şey. Batarya süresinin düşük olduğunu biliyorum. Yoğun kullanmıyorum zaten.

Sorun yenilenmiş olması. Dediğim gibi bizde iPhone 11 %86 pil gücünde çıktı. İade edip 0 aldık daha 1 yıl geçti %97 siz düşünün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı