Mediamartkt'dan alınan klavye iade edilebilir mi?

Bay B

Decapat
Daha fazla  
Merhaba MediaMarkt'dan 18 Ocak tarihinde Razer marka bir klavye satın aldım. Klavyenin bir kusuru yok fakat benim eski klavyem bana daha güzel geldi. Bu yüzden şimdi bunu iade etmek istiyorum. Klavyenin kutusu aparatları vb... Her şey duruyor. Sadece naylon ambalajdır kablo bağlama şeyidir onları attım. Bu klavyeyi iade alırlar mı sizce? Not: Alışveriş fişi de duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba MediaMarkt'dan 18 Ocak tarihinde Razer marka bir klavye satın aldım. Klavyenin bir kusuru yok fakat benim eski klavyem bana daha güzel geldi. Bu yüzden şimdi bunu iade etmek istiyorum. Klavyenin kutusu aparatları vb... Her şey duruyor. Sadece naylon ambalajdır kablo bağlama şeyidir onları attım. Bu klavyeyi iade alırlar mı sizce? Not: Alışveriş fişi de duruyor.

Hocam 14 gün sebep göstermeden iade hakkınız var diye biliyorum. Bu süre dolmadan giderseniz alacaklardır büyük ihtimalle.

Mağazadan aldıysanız geri almayabilirler. İnternetten aldıysanız geri almaları lazım. (14 günü geçmemiş)
Ama burası Türkiye pardon teksas. Saçma sapan nedenlerle kabulde etmeyebilirler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı