EraY Dnz Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 542 Çözümler 5 12 Ağustos 2021 #1 Merhaba iyi günler az önce bu bilgisayara girdim tam yuvarlak içine aldığım yerde medishare 1 diye bir şey vardı bende aygıtı kaldıra bastım. Bu nedir bir şey olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2021
Merhaba iyi günler az önce bu bilgisayara girdim tam yuvarlak içine aldığım yerde medishare 1 diye bir şey vardı bende aygıtı kaldıra bastım. Bu nedir bir şey olur mu?
oriberos Centipat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 523 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Matrix 13 Ağustos 2021 #2 Mediashare 1 diski nedir? Bilgisayarım da birkaç gündür fark ettiğim bir disk var. Ben takmadım. Ağdaki konumlarda gözüküyor. Adı "Mediashare 1". Amacı nedir? Kullanmalı mıyım? www.technopat.net Burda açıklamış bir arkadaş. Artı 0 Eksi
Mediashare 1 diski nedir? Bilgisayarım da birkaç gündür fark ettiğim bir disk var. Ben takmadım. Ağdaki konumlarda gözüküyor. Adı "Mediashare 1". Amacı nedir? Kullanmalı mıyım? www.technopat.net Burda açıklamış bir arkadaş.