Mediatek Helio G90T işlemci neden tavsiye edilmiyor?

trywolizm

Femtopat
Bu işlemci neden tavsiye edilmiyor. Mediatek geçmişte kötü yanları varmış fakat bu işlemcide bunu unutturdu mu? Bu işlemciye sahip telefonlar alınır mı?

Bu işlemciye sahip iki fiyat performans cihaz var. Xiaomi Redmi Note 8 Pro ve Realme 6.iki cihaz da bu işlemciye ve mükemmel performansa sahip fiyatına göre.

Hocam bu 2 cihazda işlemciden dolayı ısındığını duydum. Özellikle Note 8 Pro çok ısınıyormuş PUBG vb oyunlarda. Bu işlemci bu yüzden mi tavsiye edilmiyor?

Hocam bu 2 cihazda işlemciden dolayı ısındığını duydum. Özellikle Note 8 Pro çok ısınıyormuş PUBG vb oyunlarda. Bu işlemci bu yüzden mi tavsiye edilmiyor?
Hocam bugün Realme 6 ile PUBG MOBILE'da uzun süre vakit geçiriyordum ve ekrana "aygıt çok ısındı" bildirimi geldi.Önceki günlerde bu bildirim ile hiç karşılaşmamıştım.CPU-Z üzerinden baktığımda 45 derecede idi.Oyunda uzun süre vakit geçirilince ısınma ile karşılaşılıyor maalesef.Sanırım çözüm olarak USB vantilatör gibi soğutma yöntemlerini kullanmak lazım uzun süreli oyun oynarken.Halbuki hızlı şarj ve oyun performansı beni çok mutlu etmişti.

Hocam bugün Realme 6 ile PUBG MOBILE'da uzun süre vakit geçiriyordum ve ekrana "aygıt çok ısındı" bildirimi geldi.Önceki günlerde bu bildirim ile hiç karşılaşmamıştım.CPU-Z üzerinden baktığımda 45 derecede idi.Oyunda uzun süre vakit geçirilince ısınma ile karşılaşılıyor maalesef.Sanırım çözüm olarak USB vantilatör gibi soğutma yöntemlerini kullanmak lazım uzun süreli oyun oynarken.Halbuki hızlı şarj ve oyun performansı beni çok mutlu etmişti.
Hocam bende aynı telefonu tercih edeceğim arkasına bir fan alırsak ısınma sorunu düzelir mi ? Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz ?

Hocam bende aynı telefonu tercih edeceğim arkasına bir fan alırsak ısınma sorunu düzelir mi ? Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz ?
Hocam izlediğim videolarda PUBG MOBILE ve mobil oyunlar için tasarlanmış 2 adet fana sahip hem de tetiklere sahip bir tutacak tipinde ürün kullanılıyordu.Fakat ben çözüm olarak mini vantilatör kullanmayı tavsiye ederim.Ayrıca oyun oynarken kılıf kullanmayın.Isınmayı azaltacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı