Bu işlemciye sahip iki fiyat performans cihaz var. Xiaomi Redmi Note 8 Pro ve Realme 6.iki cihaz da bu işlemciye ve mükemmel performansa sahip fiyatına göre.
Hocam bugün Realme 6 ile PUBG MOBILE'da uzun süre vakit geçiriyordum ve ekrana "aygıt çok ısındı" bildirimi geldi.Önceki günlerde bu bildirim ile hiç karşılaşmamıştım.CPU-Z üzerinden baktığımda 45 derecede idi.Oyunda uzun süre vakit geçirilince ısınma ile karşılaşılıyor maalesef.Sanırım çözüm olarak USB vantilatör gibi soğutma yöntemlerini kullanmak lazım uzun süreli oyun oynarken.Halbuki hızlı şarj ve oyun performansı beni çok mutlu etmişti.Hocam bu 2 cihazda işlemciden dolayı ısındığını duydum. Özellikle Note 8 Pro çok ısınıyormuş PUBG vb oyunlarda. Bu işlemci bu yüzden mi tavsiye edilmiyor?
Hocam bende aynı telefonu tercih edeceğim arkasına bir fan alırsak ısınma sorunu düzelir mi ? Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz ?Hocam bugün Realme 6 ile PUBG MOBILE'da uzun süre vakit geçiriyordum ve ekrana "aygıt çok ısındı" bildirimi geldi.Önceki günlerde bu bildirim ile hiç karşılaşmamıştım.CPU-Z üzerinden baktığımda 45 derecede idi.Oyunda uzun süre vakit geçirilince ısınma ile karşılaşılıyor maalesef.Sanırım çözüm olarak USB vantilatör gibi soğutma yöntemlerini kullanmak lazım uzun süreli oyun oynarken.Halbuki hızlı şarj ve oyun performansı beni çok mutlu etmişti.
Hocam izlediğim videolarda PUBG MOBILE ve mobil oyunlar için tasarlanmış 2 adet fana sahip hem de tetiklere sahip bir tutacak tipinde ürün kullanılıyordu.Fakat ben çözüm olarak mini vantilatör kullanmayı tavsiye ederim.Ayrıca oyun oynarken kılıf kullanmayın.Isınmayı azaltacaktır.Hocam bende aynı telefonu tercih edeceğim arkasına bir fan alırsak ısınma sorunu düzelir mi ? Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.