N NewerTango Picopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #1 MediaTek 7921 nasıl bir Wi-Fi kartıdır? RealtEK8852BE gibi kronik sorunu var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2025
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.821 Makaleler 18 Çözümler 450 Yer Valisiz Vilayet! 6 Mart 2025 #2 Merhaba. MediaTek MT7921 ile alakalı bu forumda çok fazla mavi ekran hatası çözdüm. Çok fazla konu açılmıştı. MediaTek'in sürücüler veya sürücü desteğinden mi yoksa kartın kendisinden kaynaklı mı bilmiyorum. Ama uzak durmanız tavsiyemdir. Intel kartlar daha iyi bir seçim olur.
Merhaba. MediaTek MT7921 ile alakalı bu forumda çok fazla mavi ekran hatası çözdüm. Çok fazla konu açılmıştı. MediaTek'in sürücüler veya sürücü desteğinden mi yoksa kartın kendisinden kaynaklı mı bilmiyorum. Ama uzak durmanız tavsiyemdir. Intel kartlar daha iyi bir seçim olur.