N NewerTango Picopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #1 Merhaba ASUS TUF laptopumun Wi-Fi kartını MediaTek MT7921 ile değiştirdim, sürücülerini nereden bulurum? Kendi sitesinde bulamadım.
Merhaba ASUS TUF laptopumun Wi-Fi kartını MediaTek MT7921 ile değiştirdim, sürücülerini nereden bulurum? Kendi sitesinde bulamadım.
eren28tr Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 29.019 Çözümler 618 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #2 NewerTango dedi: Merhaba ASUS TUF laptopumun Wi-Fi kartını MediaTek MT7921 ile değiştirdim, sürücülerini nereden bulurum? Kendi sitesinde bulamadım. Genişletmek için tıkla... Windows Update yaptığında bulmuyor mu?
NewerTango dedi: Merhaba ASUS TUF laptopumun Wi-Fi kartını MediaTek MT7921 ile değiştirdim, sürücülerini nereden bulurum? Kendi sitesinde bulamadım. Genişletmek için tıkla... Windows Update yaptığında bulmuyor mu?
N NewerTango Picopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #3 eren28tr dedi: Windows Update yaptığında bulmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Geç kaldım özür dilerim.Bulmuyor hocam güncelmi acaba?
eren28tr dedi: Windows Update yaptığında bulmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Geç kaldım özür dilerim.Bulmuyor hocam güncelmi acaba?
eren28tr Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 29.019 Çözümler 618 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #4 NewerTango dedi: Geç kaldım özür dilerim. Bulmuyor hocam güncel mi acaba? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi sürücüsü yüklü mü?
NewerTango dedi: Geç kaldım özür dilerim. Bulmuyor hocam güncel mi acaba? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi sürücüsü yüklü mü?
N NewerTango Picopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #5 eren28tr dedi: Wi-Fi sürücüsü yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Aslında onu sormuştum hocam nereden bulabilirim driverini sürücü varmı bilmiyorum
eren28tr dedi: Wi-Fi sürücüsü yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Aslında onu sormuştum hocam nereden bulabilirim driverini sürücü varmı bilmiyorum
eren28tr Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 29.019 Çözümler 618 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #6 NewerTango dedi: Aslında onu sormuştum hocam nereden bulabilirim driverini sürücü var mı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisine girip ekran görüntüsü atar mısın?
NewerTango dedi: Aslında onu sormuştum hocam nereden bulabilirim driverini sürücü var mı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisine girip ekran görüntüsü atar mısın?
N NewerTango Picopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #7 eren28tr dedi: Aygıt yöneticisine girip ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Atıyorum. Dosya Ekleri 20250312_222215.jpg 118,9 KB · Görüntüleme: 25
eren28tr dedi: Aygıt yöneticisine girip ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Atıyorum.
eren28tr Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 29.019 Çözümler 618 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #8 NewerTango dedi: Atıyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an Wi-Fi sürücünüz yüklü gözüküyor. Bir sorun olmaması lazım.
NewerTango dedi: Atıyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an Wi-Fi sürücünüz yüklü gözüküyor. Bir sorun olmaması lazım.
N NewerTango Picopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #9 eren28tr dedi: Şu an Wi-Fi sürücünüz yüklü gözüküyor. Bir sorun olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam realtek 8852be vardı rezalet bir karttı bunla değiştirdiler.Daha iyi gibi ama oyunlarda yine arada ağ sorunu alıyorum.O yüzden driver varsa indireyim dedimde bulamadım yüklüyse sıkıntı yok
eren28tr dedi: Şu an Wi-Fi sürücünüz yüklü gözüküyor. Bir sorun olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam realtek 8852be vardı rezalet bir karttı bunla değiştirdiler.Daha iyi gibi ama oyunlarda yine arada ağ sorunu alıyorum.O yüzden driver varsa indireyim dedimde bulamadım yüklüyse sıkıntı yok