Medieval II: Total War %100 Türkçe yama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostum selamlar, paylaştığın yamayı yapan kişiyim. Öncelikle paylaşımın için teşekkür ederim fakat paylaştığın bu sürüm, yamanın oyundan atacak seviyede olan hatalarla dolu eski versiyonu. Gözden kaçırdığım çeviri noktaları da olmuş. Buna bir güncelleme getirdim fakat belli sorunları hala çözemedim. Vakit bulursam ilgilenmek istiyorum fakat bu çok zor görünüyor. Ve bende başından beri yarım yamalak kalmamasını ve uzun sürse de bitmesini istedim fakat şu ana kadar ki yoğunluğum da bu mümkün olmadı. Bu sebepten dolayı yamayı silmeyi düşünebilirim. Hatta silip, sorunsuz yapabilirsem o zaman tekrar paylaşma isteğim var. Olmazsa da dediğim gibi yarım bırakmak yerine tamamen silmek istiyorum.

Kendim paylaşım yaptığım forumda başlık sahibi ben olduğum için, başlık içeriği hakkında çeşitli düzenlemeleri ben yapabiliyorum. Fakat bu arada ben müdahil olamıyorum. Bahsettiğim sebeplerden dolayı bu başlığın silinmesini istiyorum sevgili dostum. Bu durumdan moderasyona bahsettim fakat ben yanlış algılamadıysam sanırım başlık sahibi sen olduğundan moderasyonun senin onayına ihtiyacı var.

Cevabını bekliyor, anlayışın için teşekkür ediyorum.

2024 sürümü için bu yamayı kursam bir hata ile karşılaşırmıyım

@Penetrator God Hocam bir bakabilir misin müsait olduğun zaman.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…