Intel i3'ü görünce kalbim çarptı resmen, bilgisayar parçası ve piyasasından pek anlamam ve anladığım kadarıyla söyleyeyim, alınmaz muhtemelen pişman olursun kendin toplarsan daha iyi olur önerimdir, bilen birisi daha iyi bilgilendirir tabii.
EXPER OEM PC 7 Intel i3-12100F 16GB RAam 500GB M.2 SSD Intel ARC A750 8GB 550W 80+ Gaming Masaüstü Bilgisayar Fiyat & Özellik | MediaMarkt
EXPER OEM PC 7 Intel i3-12100F 16GB RAam 500GB M.2 SSD Intel ARC A750 8GB 550W 80+ Gaming Masaüstü Bilgisayar fiyatı ve özellikwww.mediamarkt.com.tr 
Arkadaşlar ben böyle bir sistem buldum MediaMarkt'tan sizce iyi mi? GTA 5 Brawl Stars(emületörden) ve Minecraft oynayacagım bana yeterli mi kaç yıl götürür bildiğiniz daha iyi bir sistem varsa linkini bırakır mısınız(Max 19 bin TL) ama Teknosa vatan MediaMarkt gibi güvenilir siteler olursa sevinirim bir de monitör öneriniz varsa link bırakırsanız mutlu olurum(monitör fiyatı Max 4000 TL olsun lütfn.)
Anlamadığın belli, i3 görünce direkt kötü olduğuna kanaat getirmişsin.
Bu fiyata değmez diye düşünüyorum, parça kalitesi olsun, güç kaynağı olsun, ekran kartı olsun daha iyileri vardır bu fiyat bandında.
Intel i3'ü görünce kalbim çarptı resmen, bilgisayar parçası ve piyasasından pek anlamam ve anladığım kadarıyla söyleyeyim, alınmaz muhtemelen pişman olursun kendin toplarsan daha iyi olur önerimdir, bilen birisi daha iyi bilgilendirir tabii.
Bizim okulda i3 10.nesil PC var ekran kartı filan çöp ama MC'yi 60 FPS oynatıyor işlemci pek önemli değil zaten oyun konusunda hem 12.nesil olduğu için işimi görür bu piyasada düzgün işlemcili ve düzgün ekran kartılı bir sistem bulamadım sen bulduysan linkini atabilir misin?
Yıl sonunda alacağım için fiyatı artabilir daha ucuza neredeyse aynı özelliklere sahip bir sistem bulduysanız atabilir misiniz?
anlamadığımı kendim söyledim tekrardan bana söylemenize gerek yok, teşekkür ederim.Anlamadın belli inter i3 10nesilden sonra bayağı güçlü oldu i3 işlemciler size göre i5 1. nesil daha iyidir i3 12.nesilden