Medine’de Ekran Kartları Ucuz mudur ?

Berat7892

Kilopat
Daha fazla  
Sorduğum gibi Medine’ye gitmeyi düşünüyorum ve bir kaç bir şey almayı düşünüyorum. GTX 1070 alırsam Türkiye'de 2900 falansa Medine’de 2200 falan mıdır ? İşlemci ve anakart da değiştirsem 5000'e patlayacaksa, 3900 falan olur mu yada 4200 falan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyla alakasız biliyorum fakat, Medine' den ekran kartı almak çok hoşuma gitti :D

Video Cards: Buy Video Cards Online at Best Prices in Saudi- Souq.com

Böyle bir site buldum. Arabistanın Technopat sosyali gibi bir sayfa bulabilirsen kendin en iyi nereden alabileceğini sorabilirsin aslında.

Bende gördüm o siteyi şu an 1050ti kullanıyorum Far Cry ın yeni oyununu görünce gaza geldim 1080-1080 alıcam gibi hadi bismillah :D alana kadar da high 40 fps alırım Far Cry New Dawn da [emoji23]

Mekke taraflarında daha ucuz olabilir mi? Sonuçta müslümanlar ve halkin gözünü boyayan, halki aptal yerine koyan politikacılar için hac ziyaretinin yoğun yapıldığı bir yerdir. Gamer haci adayları ucuz ekran kartı kapatabilme imkanları olabilir mi?

Not: Müslümansporluyum.

Yurt dışından alışveriş yapmak senin için sorun değilse Newegg sitesini incelemeni öneririm. Suudi Arabistan'dan aldığın bileşen 100 lira ucuz olur belki (atıyorum) ama garantisinde sıkıntı yaşarsın muhtemelen.

Bu ve Amazon gibi sitelerde de gümrük vergisi sorunu oluşuyor diye biliyorum. Bilgilendirir misin?

Bu ve Amazon gibi sitelerde de gümrük vergisi sorunu oluşuyor diye biliyorum. Bilgilendirir misin?
Donanımhaber forumunda çok detaylı bir rehber vardı Amazon.com alışverişi için orayı bir incelemeni öneririm. İki sitede de bildiğim kadarıyla ürünü alırken ödediğin ücretin içerisinde vergisi de dahil oluyor. Olur da vergi alınmadan gümrükten geçerse de o vergi ücretini sana iade ediyorlar. Kendim bir alışveriş yapmadığım için çok detaylı yardımcı olamayacağım malesef.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı