Medya oluşturma aracı ile USB'ye Windows 10 kurma

jiko

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba ben şu an da USB'me medya oluşturma aracı ile Windows 10 ISO dosyasını kuruyorum fakat yaklaşık 30 dakikadır bekliyorum ve hala yükleme %0. internet hızım da gayet iyi. Yükleme hızım 15 MB. Ne yapacağım şu anda internet kafedeyim ve maalesef para da gidiyor. Müşteri hizmetleri ile konuştuğumda 15-20 dakika da yüklenmesi gerektiğini söylüyor. Fakat kaç dakika geçti hala da %0'da. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benim tavsiyem Rufus kullanmanız ben 5 6 kere Windows'un programıyla denedim hata aldım en son Rufus'la yapınca bir sıkıntı çıkmadı.

Üstteki arkadaşın dediği gibi farklı uygulama kullanarak USB'ye yazdırın.

Tarayıcı Chrome mu?
Windows 10 araç indirme sayfasına gir
F12 Yap sonra CTRL+Shift+M yap sayfa mobil görünüme geçecek direkt ISO dosyasını indirebiliyorsunuz. Onuda Rufus'la hazırlayacaksınız sonradan.

Hocam Rufus ile deniyorum fakat USB açılmıyor buradaki ISO dosyası ile deniyorum fakat olmuyor. BIOS sırasında USB açılmıyor. Windows kurulumu gelmiyor.

Abi ISO indirip Rufus ile oluşturmak varken neden böyle boş işlerle uğraşıyorsunuz anlamıyoruym ben.

Hocam Rufus ile deniyorum fakat USB açılmıyor burada ki ISO dosyası ile deniyorum fakat olmuyor. BIOS sırasında USB açılmıyor. Windows kurulumu gelmiyor.
Demek ki MBR seçmen lazım. Ayrıca bunun için konu açtın mı?

Abi ISO indirip Rufus ile oluşturmak varken neden böyle boş işlerle uğraşıyorsunuz anlamıyoruym ben.

Demek ki MBR seçmen lazım. Ayrıca bunun için konu açtın mı?

Onu da denedm MBR da seçtim fakat olmadı. USB'min markası SanDisk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…