Medya Player önerisi

nightfever

Hectopat
Merhaba arkadaşlar Windows 11'e geçmemle beraber Filmler ve TV uygulamasını kullanamıyorum. Baska medya oynatıcı uygulamalarında, Filmler ve TV de yanlarda cıkan oklara bastıgımızda diger videoya atlama özelligi yok. Özellikle VLC de illa playlist oluşturmak zorunda bırakması. Benim istedigim videonun oldugu klasoru otomatik algılaması. İstedigim özellik mpc be de var fakat videoyu oluşturma tarihine göre atlamıyor rastgele video cıkartıyor karsıma. Sabahtan beri bunu arastırıyorum ihtiyacım uzantı veya kalite değil sadece bu özelliğe sahip olan medya oynatıcısı.

Kmplayer sonrasında potplayer kullanıyorum. Sizin aradığınız özellik var mıdır bilemem deneyebilirsiniz.
pot playeri denedim hayır yok.

K-Lite Codec paketi ile gelen mpc-hc oynatıcısı ile aynı klasördeki medyaları ok tuşlarıyla değiştirebilirsiniz.

Hiçbir ayarı ellemeden EXE'yi kurdum ama hala aynı şekilde videoları oluşturma tarihine göre geçmiyor. Sanırım isme göre yapıyor. Bunu nasıl değiştiebilirim?

Geçmişte GOM Player kalmış aklımda son önerim de bu olsun.

Geçmişte GOM Player kalmış aklımda son önerim de bu olsun.

Teşekkürler GOM Player de denedim fakat olmuyor. Ayrıca attıgınız konuya da göz atmıştım bu yüzden denemistim hatta ama istedigim gibi calısmadı.

Teşekkürler GOM Player de denedim fakat olmuyor. Ayrıca attıgınız konuya da göz atmıştım bu yüzden denemistim hatta ama istedigim gibi calısmadı.

Ayarlar kısmında bu programların belki ufak tik ile açılan kısımları olabilir. Aradığınız özellikler çok özel değil çoğunda olması gereken istekler.

Ayarlar kısmında bu programların belki ufak tik ile açılan kısımları olabilir. Aradığınız özellikler çok özel değil çoğunda olması gereken istekler.

Evet ben de öyle düşünüyorum denedigim tum Player'larin ayarlarını kurcaladım özelliği aktif etsem de videoları alfabetik sırayla geciyor olusturma tarihine göre değil. Bunun ayarını aradım bulamadım. Ayarın ifade şeklinden de anlamamış olabilirim ama bayagı bir kurcaladım fakat yine de bulamadım.

Tarihler dosya adında yazılıysa sırasına göre değiştirmesi gerekiyor aslında. Değiştirme tarihi olarak ben de emin olamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı