notmythier
Centipat

Arkadaşlar bugün bu siteden haber okudum, araştırdığımda sitenin domainin saldırı altına uğradığını ve .net alan adına geçtiğini gördüm. Bu site .com olarak güvenilir midir?

Haberin linkini atar mısınız?

Hocam okuduğum haber bu, sonrasinda güvenilir mi diye araştırdığımda bir ara domainine saldırı olduğu söylendi, ama Wikipedia'da bu saldırının 2003'te olduğu ve domainin geri alındığı yazıyor. Ayrıca internete medyatava yazdığımda çıkan sayfa bu domain.Haberde tam olarak nerede domaine saldırı yapıldığı söyleniyor?
Yani sonuç olarak güvenilir midir hocam? Bir şey yok değil mi?Bu tür saldırılar web sitelerine yapılıyor o yüzden bir sorun oluşturmaz, girmiş olduğunuz .com alan adlı web sayfasını kullanmaya devam edebilirsiniz.
Evet güvenilirdir bir sorun yok.Yani sonuç olarak güvenilir midir hocam? Bir şey yok değil mi?
Teşekkürler hocam, domaininde .com olduğuna emin oldum şimdi.Evet güvenilirdir bir sorun yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.