MEG X570 MSI sitesindeki chipset sürücüsü AMD sitesinden daha güncel

Rezanix

Hectopat
Daha fazla  
Normalde chipset driverini yalnızca AMD'nin sitesinden güncelliyorum. Bugün MSI'nın sitesindeki chipset driverinin daha güncel sürüm olduğunu fark ettim. Arkadaşa sorduğumda MSI'nın artık daha güncel yayınladığını söyledi. MSI sitesi üzerinden chipset güncelleme işlemi yapsam bir sıkıntı çıkar mı?

MSI sitesindeki sürüm: 3.10.22.706

AMD sitesindeki sürüm: 3.10.08.506

Fotoğraflarda da gözüktüğü üzere MSI web sitesinde bulunan sürüm daha güncel. Ama daha önceden yalnızca AMD üzerinden güncellediğim için emin olamadım.

AMD'den indirirsen bence iyi olur çünkü chipset AMD'ye ait ve onlar yazılımı iyi bilirler bence.

AMD'den indirirsen bence iyi olur çünkü chipset AMD'ye ait ve onlar yazılımı iyi bilirler bence.
Evet ben de o yüzden şaşırdım. Çok kararsızım diğer arkadaşların da yorumlarını bekliyorum ona göre hareket edeceğim.

MSI bunu yayınladı ya artık 1 sene daha chipset sürücüsü yayınlamaz. AMD'nin sitesinden indirilmesi taraftarıyım. Bende DELL var mesela onda da 20.40 olarak görünüyor saçma sapan bir şekilde güncellemeyi illa benden yükle diyor. Böyle de bir olay var. Windows 10 kullanıyorsanız farketmez bence. Windows 11 ince ayarları var gibi duruyor bunda.

Windows 10 kullanıyorum. AMD üzerinden yapayım garanti olsun o halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…