oscorp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.480 Çözümler 3 31 Mart 2021 #1 Ben önceden çok indirme yapardım buradan. Şimdi kısıtlama getiriyor. Kullanan varsa biraz detaylarından bahsedebilir mi?
Ben önceden çok indirme yapardım buradan. Şimdi kısıtlama getiriyor. Kullanan varsa biraz detaylarından bahsedebilir mi?
M mimario Kilopat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 780 Makaleler 1 Çözümler 1 31 Mart 2021 #2 Nasıl bir detay istiyorsunuz? Premium üyelik ile limitsiz indirme yapabilirsiniz. Onun dışında günlük 2gb gibi bir limiti vardı ücretsiz üyeliğin.
Nasıl bir detay istiyorsunuz? Premium üyelik ile limitsiz indirme yapabilirsiniz. Onun dışında günlük 2gb gibi bir limiti vardı ücretsiz üyeliğin.
oscorp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.480 Çözümler 3 31 Mart 2021 #3 mimario dedi: Nasıl bir detay istiyorsunuz? Premium üyelik ile limitsiz indirme yapabilirsiniz. Onun dışında günlük 2gb gibi bir limiti vardı ücretsiz üyeliğin. Genişletmek için tıkla... Sudan ucuz yahu. Hemen bir dosya için premium almalıyım!
mimario dedi: Nasıl bir detay istiyorsunuz? Premium üyelik ile limitsiz indirme yapabilirsiniz. Onun dışında günlük 2gb gibi bir limiti vardı ücretsiz üyeliğin. Genişletmek için tıkla... Sudan ucuz yahu. Hemen bir dosya için premium almalıyım!
tahamert123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tahiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #4 oscorp dedi: Sudan ucuz yahu. Hemen bir dosya için Premium almalıyım! Genişletmek için tıkla... Hesap açıp megasync uygulamasını indirirseniz 40 GB alan veriyor. Modemi aç kapa da yapabilirsiniz ama dosya büyük ise yarıda kalabilir.
oscorp dedi: Sudan ucuz yahu. Hemen bir dosya için Premium almalıyım! Genişletmek için tıkla... Hesap açıp megasync uygulamasını indirirseniz 40 GB alan veriyor. Modemi aç kapa da yapabilirsiniz ama dosya büyük ise yarıda kalabilir.
oscorp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.480 Çözümler 3 31 Mart 2021 #5 tahamert123 dedi: Hesap açıp megasync uygulamasını indirirseniz 40 GB alan veriyor. Modemi aç kapa da yapabilirsiniz ama dosya büyük ise yarıda kalabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam 8-9GB arasında bir şey.
tahamert123 dedi: Hesap açıp megasync uygulamasını indirirseniz 40 GB alan veriyor. Modemi aç kapa da yapabilirsiniz ama dosya büyük ise yarıda kalabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam 8-9GB arasında bir şey.
tahamert123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tahiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #6 oscorp dedi: Hocam 8-9GB arasında bir şey. Genişletmek için tıkla... Mega hesabı açınca otomatik 35gb veriyor oda biterse şunları yapabilirsiniz.
oscorp dedi: Hocam 8-9GB arasında bir şey. Genişletmek için tıkla... Mega hesabı açınca otomatik 35gb veriyor oda biterse şunları yapabilirsiniz.
oscorp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.480 Çözümler 3 1 Nisan 2021 #7 tahamert123 dedi: Mega hesabı açınca otomatik 35gb veriyor oda biterse şunları yapabilirsiniz. Eki Görüntüle 950728 Genişletmek için tıkla... Reset ile hallettim hocam. İlk seferde olmadı ama sonradan oldu.
tahamert123 dedi: Mega hesabı açınca otomatik 35gb veriyor oda biterse şunları yapabilirsiniz. Eki Görüntüle 950728 Genişletmek için tıkla... Reset ile hallettim hocam. İlk seferde olmadı ama sonradan oldu.