Standart sürümü almanız lazım. Ragnarök sürümü olduğu için kabul etmiyor.
Kupon, DLC'lerde ve bir oyunun ek paketler içeren sürümlerinde geçersiz sayılıyor. O yüzden devreye girmemiş. Dediğim gibi, standart sürümü almanız lazım.Acaba iade iptali oluşturduğum için mi öyle diyor?
Kupon, DLC'lerde ve bir oyunun ek paketler içeren sürümlerinde geçersiz sayılıyor. O yüzden devreye girmemiş. Dediğim gibi, standart sürümü almanız lazım.
Ama önceden almıştım hem de AC odessey de almıştım yanında Ultimate halini uygulamıştı sorunsuz zaten 1 2 saat önce de uyguluyordu indirim kuponunu.
Bilmiyorum hocam. Sitesinde şöyle yazıyor;Ama önceden almıştım hem de AC odessey de almıştım yanında Ultimate halini uygulamıştı sorunsuz zaten 1 2 saat önce de uyguluyordu indirim kuponunu.
Kupon seçtiğiniz sürüm için ygun değil. Standard sürümü almalısınız.
normal oyun olarak rdr 2 ekliyorum ondada uygulamıyor farklı hesap açıyorum onda uyguluyorBilmiyorum hocam. Sitesinde şöyle yazıyor;
"Epic Kuponu yalnızca Epic Games Store'da yayınlanmış olan uygun oyunların satın alımlarında uygulanabilir. Ön satın alımlarda veya eklentiler (DLC veya sezon biletleri gibi) ya da oyun içi satın alımlar (Fortnite'taki V-Papel gibi oyun içi para birimi veya Dünyayı Kurtar modu gibi yükseltmeler) gibi oyun dışı satın alımlarda uygulanamaz. Ayrıca EA SPORTS™ FIFA 23 Ultimate Sürüm, EA SPORTS™ PGA TOUR™ Deluxe Edition ve Madden NFL 23 All Madden Sürümü paketleri de Epic kuponu kullanım kapsamında değildir."
İade ettiğiniz için o zaman. Kuponu yalnızca bir defa kullanabilirsiniz.Onda da uygulamıyor.
normal oyun olarak rdr 2 ekliyorum ondada uygulamıyor farklı hesap açıyorum onda uyguluyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.