Spider-Man Remastered ve Miles Morales düşmüştü bayağı.
Hocam sakin, kafa dağıtmalık beğendiğim bir indie oyun var Coffee Talk adı. kısa ama tatlı bir hikayesi var. İndirimde değil ama 20 lira zaten. 2. oyunu da 100 küsür liraymış epic gameste. Microsoft storeda daha ucuzdu diye hatırlıyorum.Onları oynadım teşekkür ederim daha farklı oynamaya değer dediğin var mı?
Onları oynadım teşekkür ederim daha farklı oynamaya değer dediğin var mı?
Alan Wake 2 ve Hitman serisini oynadın mı? Bedava olan oyun beya değişik. İndie seversen Tails of iron 1 ve 2 var. Daha önce bedava dağıtıldı ama Frostpunk ve This War of Mine'ın fiyatı beya düşük. Detektif oyunu seversen Sherlock Holmes chapter One. Başta sevmemiştim ama 4. davaya kadar ilerledim sürükleyici bir oyun ve ve Sherlock Holmes the awakened henüz oynamadım ama kütüphanemde duruyor.:d yine indie ve eski ateri tarzı oyun seversen blasphemous a bakabilirsin. Marvel ve sıra tabanlı oyun seviyorsan Marvel's midnight suns beya ucuz yine. İzometrik strateji askeri gizlilik vs seversen commandos 3 - HD remaster ama şahsen desperados ve Shadow tactics daha iyi. :d
Daha önce alıp oynamadıysan, BioShock, metro, Batman serilerini de tavsiye ederim onlarda beya ucuz oyunlar.
Burayada biraz daha pahalı oyunları yazdım.
Star Wars Jedi: Fallen order indirimde değil 279 lira, surivor ise %80 indirimde 419 lira olmuş. Game Pass yoksa değer. Returnal oynamadım ama %50 indirim var onda da. Harry Potter seversen Hogwarts Legacy çok iyi bir oyun %75 indirim var, 524'e düşmüş. Steam'den bir 50-60 lira daha ucuz.
Ayrıca EA'nın diğer oyunlarında da beya indirim var BF, Dead Space vs.
Çok teşekkür ederim Alan Wake 2 alacağım onun dışında önerdiklerinizi oynadım ama ben TLOU2 oynamıştım korku oyunlarında biraz fazla geriliyorum o yüzden Alan Wake 2 alsammı diye düşünüyorum ama emin olamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.