Mega Man ve Crash Bandicoot Önerisi

Halo Dayı

Kilopat
Crash Bandicoot hayatımda hiç oynamadım ama çok merak ediyorum. Mega Man'i seviyorum, sadece 3. oyunu bitirdim. Mega Man 11 veya Mega Man X Legacy Collection paketini önerir misiniz? Ya da Crash Bandicoot'u önerir misiniz? Dediğim oyunlar zevkli midir, oynayan biri varsa deneyimlerini söyleyebilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Crash bandicoot hayatımda hiç oynamadım ama çok merak ediyorum. Mega Man'i seviyorum, sadece 3. oyunu bitirdim. Mega man 11 veya Mega man X legacy Collection paketini önerir misiniz? Ya da crash Bandicoot'u önerir misiniz? Dediğim oyunlar zevkli midir, oynayan biri varsa deneyimlerini söyleyebilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Megaman 11 ciddi anlamda güzel bir oyun nostalji megaman alıp yeni nesil grafiklerle yeniden yaratmışlar ama fiyat olarak bakarsak almaya değmez bence pahalı eğer para konusunda sıkıntılarınız yoksa alın oynayın medium modda ciddi anlamda terlemiştim oynarken.

Megaman 11 ciddi anlamda güzel bir oyun nostalji megaman alıp yeni nesil grafiklerle yeniden yaratmışlar ama fiyat olarak bakarsak almaya değmez bence pahalı eğer para konusunda sıkıntılarınız yoksa alın oynayın medium modda ciddi anlamda terlemiştim oynarken.
5 oyunlu paket 140TL olmuş mağazada. Zaten 4 tanesi koleksiyon paketi içinde birden fazla oyun var. Diğeri de Mega Man 11.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00