Mega. NZ'den Banlanmak

kungormus

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selam çoğunuzun bildiği bir site olduğunu düşünüyorum Mega. Nz'nin. Birkaç yıldır kullanıyorum bu siteyi ve 1-2 tane Word dosyası (şifrelerim vs) ve 1 GB kadar telefondaki fotoğraflarımı yedeklemiştim. Bunun dışında pek bir kullanımım olmuyordu bile. Ancak birkaç gün önce masaüstü uygulamasına girerken bir hata verdi, fotoğrafını ekliyorum.

mega.jpg

Böyle bir bildirim geldi ve mailimi kontrol ettiğimde herhangi bir mail de yoktu. Ben Support'a yazdım bu sorunumu 3-4 gün sonra geri dönüş oldu ve aynı şeyleri tekrarlamışlar telif haklarını ihlal ettiğimi söylüyorlar ve bu konuda itiraz hakkım olmadığını bunun geri dönüşü olmadığını söylüyorlar. Ben mantığını çözemedim, kendi dosyalarımı yükledim ve neden dolayı copyright oldu, hadi oldu neden itiraz edemiyorum, yani copyright varsa bile zaten benim dosyalarım bu durumun düzeltilmesi gerekmez mi? Asıl sorunum ise bu değil, neyse ki dosyalarımı çok fazla yere yedekliyorum HDD vs gibi. Fakat yeni bir mail adresi ile yeni bir hesap açmaya çalıştığımda birkaç saat sonra Mega beni yeniden sistemin dışına atıyor ve aynı bildirimi sunuyor. Bu sorunun üstesinden nasıl gelirim, IP ban mı, Mac adresi ile mi ilgilli bir türlü anlayamadım çok da anlamıyorum, bu konuda yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim, iyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal IP ban yemişsiniz. Yandex disk dururken bu siteyi niçin kullandınız? Yandex Disk'e 2011'den beri her türlü dosyamı yedeklerim böyle saçmalık görmedim geçmiş olsun.

Bir arkadaşım önermişti, indirme hızları da çok iyiydi denediğimizde. Yandex'i hiç kullanmadım, daha önce google'ı kullanmıştım beğenmemiştim. Onu da deneyeceğim. Gerçekten çok saçma, yani ortada bir sorun var onlardan kaynaklı ve itiraz etme hakkınız yok diyor :) Sinir bozucu biraz doğrusu. Bir de o dosyaların yedekleri olmasa gerçekten can sıkardı...

Büyük ihtimal ıp ban yemişsiniz. Yandex disk dururken bu siteyi niçin kullandınız? Yandex Disk'e 2011'den beri her türlü dosyamı yedeklerim böyle saçmalık görmedim geçmiş olsun.

Yandex'e giriş yapamıyorum
Bir arkadaşım önermişti, indirme hızları da çok iyiydi denediğimizde. Yandex'i hiç kullanmadım, daha önce Google'ı kullanmıştım beğenmemiştim. Onu da deneyeceğim. Gerçekten çok saçma, yani ortada bir sorun var onlardan kaynaklı ve itiraz etme hakkınız yok diyor :) sinir bozucu biraz doğrusu. Bir de o dosyaların yedekleri olmasa gerçekten can sıkardı...

Cloud mail daha iyi

Bir arkadaşım önermişti, indirme hızları da çok iyiydi denediğimizde. Yandex'i hiç kullanmadım, daha önce Google'ı kullanmıştım beğenmemiştim. Onu da deneyeceğim. Gerçekten çok saçma, yani ortada bir sorun var onlardan kaynaklı ve itiraz etme hakkınız yok diyor :) sinir bozucu biraz doğrusu. Bir de o dosyaların yedekleri olmasa gerçekten can sıkardı...

İyiki dosyaların yedekleri varmış sizin adınıza sevindim. Yandex diskin indirme hızlı fena değil Google Drive kadar olmasa da tatmin edici.
Yandex'e giriş yapamıyorum.

Cloud mail daha iyi.

Niçin giremiyorsunuz? Bir hata falan mı alıyorsunuz? Paylaşın bizimle yardımcı olmaya çalışalım.

İyiki dosyaların yedekleri varmış sizin adınıza sevindim. Yandex diskin indirme hızlı fena değil Google Drive kadar olmasa da tatmin edici.

Niçin giremiyorsunuz? Bir hata falan mı alıyorsunuz? Paylaşın bizimle yardımcı olmaya çalışalım.

Robot testi saçma sapan işaretler var

Yüklediğiniz içerikleri bir başkası ile paylaştınız mı? Ya da paylaşma linki oluşturdunuz mu?

Mesajınızı yeni gördüm, arkadaşlarımla olan fotoğraflardan bir albüm oluşturmuştum, onlar ile paylaştım o albümü ve bir de kardeşimle paylaştım genel olarak hesabı, bilgisayara aktarması için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı