Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 20 Aralık 2020 #1 Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2020
DjKedi Kilopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.453 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #2 Güzel olmuş ama bence biraz daha ugraşman gerekiyor, yani azıcık daha gerçekçilik olsa çok daha güzel olacağını düşünüyorum.
Güzel olmuş ama bence biraz daha ugraşman gerekiyor, yani azıcık daha gerçekçilik olsa çok daha güzel olacağını düşünüyorum.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 20 Aralık 2020 #3 Baya güzel. Ama dişlerdeki maviliği biraz daha doğallaştır bence. Opaklık ya da doygunluğu azalt mesela. Yoksa altına neon döşenmiş şahin gibi oluyor
Baya güzel. Ama dişlerdeki maviliği biraz daha doğallaştır bence. Opaklık ya da doygunluğu azalt mesela. Yoksa altına neon döşenmiş şahin gibi oluyor
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 20 Aralık 2020 #4 DjKedi dedi: Güzel olmuş ama bence biraz daha ugraşman gerekiyor, yani azıcık daha gerçekçilik olsa çok daha güzel olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler painkiller dedi: Baya güzel. Ama dişlerdeki maviliği biraz daha doğallaştır bence. Opaklık ya da doygunluğu azalt mesela. Yoksa altına neon döşenmiş şahin gibi oluyor Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam benzetmeniz beni benden aldı
DjKedi dedi: Güzel olmuş ama bence biraz daha ugraşman gerekiyor, yani azıcık daha gerçekçilik olsa çok daha güzel olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler painkiller dedi: Baya güzel. Ama dişlerdeki maviliği biraz daha doğallaştır bence. Opaklık ya da doygunluğu azalt mesela. Yoksa altına neon döşenmiş şahin gibi oluyor Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam benzetmeniz beni benden aldı