AezagmIn Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 468 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Temmuz 2025 #11 Thaei dedi: Bunun 1.6 benzinlisini alıp lpg ile kullanmayı düşünüyorum mantıklı olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Olur, Babamda aynı motoru kullanan megane 1 vardı saf benzin ile 18 sene kullandı lpg uyumuda fena değil diye biliyorum k4m motorun
Thaei dedi: Bunun 1.6 benzinlisini alıp lpg ile kullanmayı düşünüyorum mantıklı olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Olur, Babamda aynı motoru kullanan megane 1 vardı saf benzin ile 18 sene kullandı lpg uyumuda fena değil diye biliyorum k4m motorun
VarexCivic Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.840 Çözümler 4 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #12 Thaei dedi: Bunun 1.6 benzinlisini alıp LPG ile kullanmayı düşünüyorum mantıklı olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Japon alın hocam daha iyi olur.
Thaei dedi: Bunun 1.6 benzinlisini alıp LPG ile kullanmayı düşünüyorum mantıklı olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Japon alın hocam daha iyi olur.