AezagmIn Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 561 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Temmuz 2025 #11 Thaei dedi: Bunun 1.6 benzinlisini alıp lpg ile kullanmayı düşünüyorum mantıklı olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Olur, Babamda aynı motoru kullanan megane 1 vardı saf benzin ile 18 sene kullandı lpg uyumuda fena değil diye biliyorum k4m motorun
Thaei dedi: Bunun 1.6 benzinlisini alıp lpg ile kullanmayı düşünüyorum mantıklı olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Olur, Babamda aynı motoru kullanan megane 1 vardı saf benzin ile 18 sene kullandı lpg uyumuda fena değil diye biliyorum k4m motorun
VarexCivic Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 4 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #12 Thaei dedi: Bunun 1.6 benzinlisini alıp LPG ile kullanmayı düşünüyorum mantıklı olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Japon alın hocam daha iyi olur.
Thaei dedi: Bunun 1.6 benzinlisini alıp LPG ile kullanmayı düşünüyorum mantıklı olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Japon alın hocam daha iyi olur.
LordPhantoms Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #13 Thaei dedi: Bunun 1.6 benzinlisini alıp lpg ile kullanmayı düşünüyorum mantıklı olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Mantıklı, fakat elektrik kısımda çok titiz olmanız lazım. ve araç bakımsız ise sanayiye ayırabilecek haftada bir güne ihtiyacınız var Temizine denk gelirseniz ne sanayiye gider ne ustanın eline düşer. Fiyat performans araç..
Thaei dedi: Bunun 1.6 benzinlisini alıp lpg ile kullanmayı düşünüyorum mantıklı olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Mantıklı, fakat elektrik kısımda çok titiz olmanız lazım. ve araç bakımsız ise sanayiye ayırabilecek haftada bir güne ihtiyacınız var Temizine denk gelirseniz ne sanayiye gider ne ustanın eline düşer. Fiyat performans araç..