Megane 3 1.6 110HP 2015 touch Plus alınır mı?

Massacre33

Centipat
Daha fazla  
Araba alacağız. Megane 3 2015 1.6 benzin 110 beygir Touch Plus paket 39.000 km'de alınır mı? Kronik bir sorunu var mı? Aile arabası olarak kullanacağız.

Hocam 1 senedir 2011'ini kullanıyorum. Şu anki aklım olsa asla ama asla atmosferik benzinli almazdım. Hantal ve yakıt tüketimi yüksek bir araç. Ben olsam dizeline bakardım fakat dizellerde bakım konusunda ekstra dikkatli olmak lazım.

Tüp takılıp kullanılabilirmi hocam peki

Zaten hantal olan bir aracı daha da hantallaştıracağını düşünüyorum hocam. Biraz yüzeysel yorum yapmış olabilirm LPG hakkında pek bilgim yok ama illaki gücünü öldürecektir birazcık.

Kronik bir sorunu var mıdır bir bilginiz var mı?

Kronik bir sorunu var mıdır bir bilginiz var mı?
Hocam benim aracım 2011 model, sizinkinden 4 yaş daha yaşlı ama yine de aynı nesilden. Bu nesilde motor/şanzıman arızalarından çok elektriksel arızalar var. Camlar, kilitler, park sensörü gibi aksamlar arıza verebiliyor ama bunlar çözümü kolay olan şeyler. Motor/şanzıman konusunda bakımlı Megane 3 bulabilirseniz size sıkıntı çıkarmaz ama dediğim gibi 1.6 motorlar hantal, zevksiz, torku düşük ve vites geçişlerini bir tık hissetiriyor. Bütçenize uygunsa düşük km 1.5dci megane/fluence bakabilirsiniz. Ayriyeten ben 1 sene önceye dönecek olsam auris/i30 bakardım.

Araba alacağız. Megane 3 2015 1.6 benzin 110 beygir Touch Plus paket 39.000 km'de alınır mı? Kronik bir sorunu var mı? Aile arabası olarak kullanacağız.
1.5 DCI 110 bg modelini al.
Üstteki arkadaşın dediği gibi 1.5 DCI 110 hp Fluence modeli çok seri geniş bir araç. ICON paket olursa tadından yenmez.

Babam çok hızlı kullanan biri değil araba tertemiz 39000bin kmde hatasız boyasız servis bakımlı eğer motorunda ve şanzımanında kronik bir sorun yoksa almayı düşünüyoruz aile arabası olarak alıcağız zaten hantal olması pek problem değil alınır mı?

Araç ne kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…