Megane 3 alınır mı?

Thaei

Femtopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Mükemmel arabadır kendisi. Bir tanıdık 400.000K'mde sattı. Bu kmye kadar hiçbir şeyi değişmedi arabanın. Motorda sorunsuzdu. Km düşük güzel arabaya benziyor. Ekspere sok temiz ise alınır.

Renault Fluence öneririm. Bizde 2015 model Icon paket 1.5 110 beygir Fluence var geçen yıl 720k ya almıştık. Touch veya touch Plus paket denk getirirseniz alın. Bunların piyasası çok yok satmak istesen biraz bekleyerek satarsın.

Mükemmel arabadır kendisi. Bir tanıdık 400.000K'mde sattı. Bu kmye kadar hiçbir şeyi değişmedi arabanın. Motorda sorunsuzdu. Km düşük güzel arabaya benziyor. Ekspere sok temiz ise alınır.

1.5 dCi düzgün kullanılırsa 500.000Km'ye kadar ömrü var diyorlar. Kaliteli motor olmasa Mercedes kullanmazdı. Çok iyi motor.

1.6 yerine 1.5 dci motor daha verimli onu tercih etmek daha iyi olur

Çok düşük km alamadığım için dizel pek bakmıyordum. Çevremde çoğunlukla dizelden uzak durmamı söylüyor. Dizel problemleriyle uğraşmamak için

1.6 motorları sıkıntılıydı.
Yakıt tüketimi ve parça maliyeti yüksek bir motor.
1.5dCi bu segmentin en güzel motorlarından biridir.
1.5dCi bakın.

Çok düşük km alamadığım için dizel pek bakmıyordum. Çevremde çoğunlukla dizelden uzak durmamı söylüyor. Dizel problemleriyle uğraşmamak için

1.5dCi ile kronik dizel problemleri yaşamazsınız.
Enjektör maliyeti olabilir o da aracın kondisyonuna bağlı.
EGR DPF sorunu zaten yok.

Benim arkadaşımda var şu an keyifli araç tek beğenmediği yanı kilometresi 1.5 dCi 110 beygir versiyonu.

İlk aracım olacak. Araçlardan da pek anlamıyorum. Alınabilecek araçlardan örnek ilan atabilir misiniz(istanbuldan)?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…