Megane 3 Coupe VS VW Beetle

Yunusemre005

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni işe girdim yaşım 21, iflah olmaz bir VW Beetle tutkunuyum, yalnız klasik olanları. Ailem Beetle'a aşırı karşı, Megane 3 Coupe al diyorlar. Abim Megane 1 Coupe ama onu eledim çok dandik. VW Beetle mı Megane 3 Coupe mu sizce? Biliyorum saçma soru ama merak ettim, bir de neden o ya da bu söyler misiniz. Şimdiden teşekkürler.

Megane 3 daha sportif dıştan daha sert duruyor, dizel tercih edersen yakıt açısından çok ekonomik ve edc şanzıman ile çok rahat bir araba olur. Oynanmaya modifiyeye çok müsait bir araba, parça olarak daha yaygın ve ucuz.

Megane 3 daha sportif dıştan daha sert duruyor, dizel tercih edersen yakıt açısından çok ekonomik ve edc şanzıman ile çok rahat bir araba olur. Oynanmaya modifiyeye çok müsait bir araba, parça olarak daha yaygın ve ucuz.

Evet öyle fakat o zamanki Edc'ler problemli, ayrıca @Yunusemre005 bence beetle tercih etmeniz için bir sebep yok, problemlerine katlancaksanız alabilirsiniz tabii.

Evet öyle fakat o zamanki Edc'ler problemli, ayrıca @Yunusemre005 bence beetle tercih etmeniz için bir sebep yok, problemlerine katlancaksanız alabilirsiniz tabii.

Edc'lerin genel arızaları önemsiz başlıca arızası kavrama o da balata aşınmasından kaynaklı sorun yaratabilir ve Renault'un klasik elektronik arızalarından kaynaklı çıkan arızalar öyle DSG gibi şanzıman indirecek bir problem yaratmaz, şahsen DSG yerine edc tercih ederim tabii serilikten kaybederim fakat uzun ömürlü olur. @Yunusemre005 hocam hangi kasa Beetle'lardan bahsediyorsunuz?

Edc'lerin genel arızaları önemsiz başlıca arızası kavrama o da balata aşınmasından kaynaklı sorun yaratabilir ve Renault'un klasik elektronik arızalarından kaynaklı çıkan arızalar öyle DSG gibi şanzıman indirecek bir problem yaratmaz, şahsen DSG yerine edc tercih ederim tabii serilikten kaybederim fakat uzun ömürlü olur. @Yunusemre005 hocam hangi kasa Beetle'lardan bahsediyorsunuz?
Hocam bildiğimiz 1300 olanlardan bahsediyorum. Başka adı var mı ya da neyi kast ettiniz bu muydu kasa dediğiniz?

Hocam anlayamadım, Beetle almaya gerek yok ama Megane de sorunlu mu demek istediniz?

Hocam anlayamadım, beetle almaya gerek yok ama Megane de sorunlu mu demek istediniz?

Şimdi şöyle hocam, Megane'ın motoruna şimdi baktım 1.5 dCi var 1.6 dCi var ve 1.6 atmosferiği var. Alcaksanız bence en mantıklısı ve en sorunsuz olacak kombinasyon şudur:

1.5 dCi motor olarak + şanzıman manuel olursa daha iyi olur.

Zaten anladığım kadarıyla biraz böyle sürücü otomobili tarzı bir şey bakıyorsunuz manuel kullanabiliyorsunuzdur zaten dolayısıyla benim dediğim kombinasyonla almanız daha iyi olur ve alırken motorun enjektörlerine, yağ pompasına ve zincirine baktırın. Güzel bir eksper yaptırın yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı