Megane 4 1.3 TCe Sürüş Modları hangisi kullanılmalı?

Frescosangre

Kilopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, 1.3 TCe 2023 icon paket Megane aracım var. Sürüş modlarında hangisini kullanıyorsunuz? Ben Sport modda kullanıyorum sıkıntı yaratır mı sürekli kullanımda?

Selam arkadaşlar, 1.3 TCe 2023 icon paket Megane aracım var. Sürüş modlarında hangisini kullanıyorsunuz? Ben Sport modda kullanıyorum sıkıntı yaratır mı sürekli kullanımda?

Sürekli Sport modda kullanmak kavramanın ısınmasından ötürü iyi değil.
Vites değiştirme sıklığı azalacak ama şanzıman kendi devrini ayarlamak için kavramayı sürekli basılı tutacak.
Eco'dan memnun değilseniz Comfort en güzeli.
Zaten Eco modu önermiyorum. Araç sürekli alt devir çevirdiği için atık gaz sıkışıyor ve tam anlamı ile tahliye olamıyor. Sağlıklı bir sürüş olmaz.
Aracınızda gizli özellikler aktif edilmediyse Comfort modu olmayabilir. MY sense üzerinden kendiniz Comfort derecesinde bir ayar oluşturabilirsiniz.

Sürekli Sport modda kullanmak kavramanın ısınmasından ötürü iyi değil.
Vites değiştirme sıklığı azalacak ama şanzıman kendi devrini ayarlamak için kavramayı sürekli basılı tutacak.
Eco'dan memnun değilseniz Comfort en güzeli.
Zaten Eco modu önermiyorum. Araç sürekli alt devir çevirdiği için atık gaz sıkışıyor ve tam anlamı ile tahliye olamıyor. Sağlıklı bir sürüş olmaz.
Aracınızda gizli özellikler aktif edilmediyse Comfort modu olmayabilir. MY sense üzerinden kendiniz Comfort derecesinde bir ayar oluşturabilirsiniz.
gizli özellikleri açmaya değer mi hocam garanti dışı kalıyor mu?

gizli özellikleri açmaya değer mi hocam garanti dışı kalıyor mu?

Garanti dışı kalmıyor.
Bence değer. Her aracın satıldığı pazara göre özellikleri aktif ediliyor veya üretim sonrasında kapatılıyor.
Garantili işlem yapan Renolock'u öneririm.
Kafanıza yatan bir özellik varsa muhakkak açtırmanızı tavsiye ederim.
Ben satın aldığım her araçta mutlaka açtırıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı