Megane 4 benzinli devir aralıkları neden kısa?

Aynen 70 ile giderken 5. vitese atayım da dipgaz yaptığımda 2 gün sonra 100 e çıksın araç. Turbosuz bir arabadan bahsediyoruz.
Normal kullanımda dipgaz ile mi kullanıyorsun sen arabayı? Hızlanman gerektiği zaman vites düşürmek varken sen arabayı boş yere anırtmaya devam et o zaman.

06 HSN 92 plakalı bir Megane 1 vardı bizde geçen sene. 5.500 devirde deviri durduruyordu ilk 3 vites sizin söylediğiniz gibi kısaydı. 4 ve 5. Vitesler gayet güzeldi çokta tatlı hızlanıyordu araba. Sanıyorum, 1.6 Megane 1 ve 1.6 Megane 2 aynı şanzıman ve güç ünitesine sahip. Kasası hantal geliyor motora 115 lik mi araç

Araştırdım Megane 4' 1.6'da da Makyajlanmış aynı tork güç sadece daha düşük emisyon ve yakıt tasarruflu Megane 1 ve 2 motoru var. Kasa da ağır gelince büyük ihtimal araç çekmiyordur. En iyisi benzinde kullanmak.

Kasap gibi süren kadin soforler bile arabanın bagirmamasi icin yuksek vitese atilmasi gerektigini, hizlanacagi zamanda dusuk vitese cekilmesi gerektigini biliyordur. kendinden utanmalisin dostum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…