Megane 4 vs Elantra

ilkay3806

Femtopat
Megane 4 1.3 icon Elantra 1.6 elit.
Megane 4'ün Turbo'lu olması avantajı var ama özellik donanım ve sağlamlık olarak Elantra fakat bu da Turbo'suz, sizce hangisi?

Megane 4 daha mantıklı bir araba. Piyasası daha hareketli ve seveni çok. Elantra biraz geride kalıyor. Ha ben Elantra'yı daha çok beğeniyorum orası ayrı (son kasadan bahsediyorum).

Megane 4'ün Turbo'lu olması avantajı var ama özellik donanım ve sağlamlık olarak Elantra fakat bu da Turbo'suz, sizce hangisi?

Megane 4
Yıl olmuş 2024 turbosuz araç mı olur?
Firmaların gereksiz satış politikası sebebiyle ülkemize uzak doğru araçları %80 oranla atmosferik olarak geliyor. Elde kalmış tarihi eser motorları araçlarına takıp millete zulüm ediyorlar.

Megan 4 1.3 tce İcon
Piyasası hızlı turbolu yeni nesil motor ama km si çok yüksek olanı almamak lazım yeni motor ileride ne nasıl olunur bilinmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…