MEGE Bilgisayar Sistemleri firması güvenilir mi?

Kesinlikle almayın yalan söyluyor ve cevap vermemek için pc ile ugrasıyor cizik kirik bilgisayarlar ama haberi yokmuş gibi davraniyor ve geri iade almiyor fatura kesmiyor keşke almadaydım gidin 0 alın çalıntı olabilir bilgisayarlar sahte fatura var ićinde kutunun

Laptop alacağım bu firma güvenilir mi?

Eki Görüntüle 2294939
Alma sakın çizik kırık var söylemiyor resimlere temiz olani koyuyor fatura sahte yani çalıntı olabilir

Son düzenleme:
alalı 2 ay oluyor güvenilir

o fiyatlara %18 KDV payı eklemeniz lazım gidip almak isterseniz olacak bu. Size vergisiz fiyatı gösteriyorlar şov yani.
bi yanlışın var parayı iban ile atınca para eklemene gerek yok ama kredi kartı ile alınca 30 bin tl ye 1900 tl koyuyor ortalama 2 laptop aldım birisini iban ile attım fazla para vermedim diğerini kredi kartı ile aldım o zmaan 1900 tl fark aldılar fazladan

.

Merhabalar doğan Mege bilgisayar sistemleri yetkilisi ferhat ben değerli ve açıklayıcı yorumun için teşekkür ederim güzel günlerde kullanmaya devam edersiniz inşallah.

o fiyatlara %18 KDV payı eklemeniz lazım gidip almak isterseniz olacak bu. Size vergisiz fiyatı gösteriyorlar şov yani.

Merhabalar yskup bey , Mege bilgisayar sistemleri üzerinden aldığınız ürünle ilgili sizlere imza kaşeli evrak kesip veriyoruz ve satın alınan ürünlerin tamamında 30 güne kadar değişim hakkı sunuyoruz bu hak sizlere verdiğimiz evrağın üzerinde yer alan bir madde ile aldığınız ürünlerde size güvence hakkı tanımaktadır. Ayrıca aldığınız ürünleri kontrol ve test edebilmeniz için ofisimizde kontrol ve teyit etme olanağı size sunuyoruz. Ürün alımını gerçekteştirirken bahsettiğiniz gibi bir durum eğer varsa siz cihazı kontrol etmeden mi aldınız ? Veya ürün ikinci el bir ürün ve kozmetik olarak bahsettiğiniz tarzda bir durum varsa bu hakkınızı kullanmanız için size sunulan bu hakkı neden kullanmadınız ? Dilerseniz yine iletişim numaramız üzerinden bizimle iletişime geçerek her türlü konu hakkında destek alabilirsiniz teşekkür ederiz.

Merhabalar Egemen bey, Satış işlemleri ve ilan detayları paylaştığımız sahibinden sitesi ağırlıklı olarak ikinci el cihaz alım satım platformudur bu sebeple alınan ürünlerde diğer siteler gibi KDV dahil olmaz. Ayrıca KDV oranı elektronik ürünlerde %20'dir. İlan fiyatlarımız piyasa koşullarındaki güncel satılan ürünlere göre değişkenlikler göstermektedir biz her ürünümüzün internette farklı farklı satış yapılan sitelerden her zaman çok uygun olduğunu zaten savunmuyoruz. Fiyat araştırması yapmak bütçenize uygun seçimi yapmak siz değerli müşterilerimizin bunu 'şov' olarak adlandırmayı en azından kendi açımızdan doğru bulmadık kararınıza saygı duyarız.

Ürünler firmamıza faturalandırıldığı için satın alınan ürünlerde adınıza düzenlenmiş evrak kesip veriyoruz bu evrak ve ürün bilgileri,seri bilgileri üzerinden garanti sorgulaması zaten yapabiliyorsunuz.

Görüşleriniz için yinede teşekkür ederiz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…