Mehmetcik Gazze'ye sloganları

İsteyen Gazze'ye savaşmaya kendi gidebilir.

Sebep?
Savaşa karşı olmak, ırk, dil, renk vs. ayırmadan insanlara üzülmek ayrı konu. Tabii ki savaşlar olmasın ama bu savaşın bizimle ne ilgisi var. Neden her hıyarım var diyene tuz alıp koşuyor bu millet?

Bu savaşa diğer ülkeler kadar müdehil olmamız gerek. Kınamayı ver geç.

Bugüne kadar ATAM tek bir konuda yanılmış. "Türk milleti zekidir" demiş. Umarım gaz vermek için söylemiştir. Başka yanılgısını görmedim.

Bunların derdi ne? Nerde savaş varsa bize yansıyor ben anlamıyorum, gerçekten bizim ülkede mi oldu bunlar?

Haritada göster desen yerini bilmez, hadi gazzeye gidiyorsunuz diye otobüs götürsen cinsiyet değiştirip biz kadınız gidemeyiz diyecek a**al tipler hepsi. Onca şehit verirken ses çıkartmayanlar bizimle alakası bile olmayan konularda aslan kesiliyorlar. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de söylediği gibi Türk çocuğu, artık Arap çölleri için kanını dökmeyecektir.

Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan hiçbir gayrimüslim türk ya da başka milletlerden olan askerler Gazze'ye gitmek zorunda değil. Ancak ben Müslümanım diyen herkes gitmek zorunda asker sivil mesleği ne olursa olsun.

Yoksa büyük bir samimiyetsizlik olur.

Neden müslüman olan biri gitmek zorunda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…