d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 8 Haziran 2023 #1 Merhaba, benim OBP 86.6 Mehmetçik lisesine gideceğim. OBP 89.1237 ile alıyor, acaba bu liseye gidebilir miyim? Not: İkametgahım mehmetçik lisesinde.
Merhaba, benim OBP 86.6 Mehmetçik lisesine gideceğim. OBP 89.1237 ile alıyor, acaba bu liseye gidebilir miyim? Not: İkametgahım mehmetçik lisesinde.
Zeki Fırıldak Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 5 8 Haziran 2023 #2 d4mann dedi: Merhaba, benim OBP 86.6 Mehmetçik lisesine gideceğim. OBP 89.1237 ile alıyor, acaba bu liseye gidebilir miyim? Not: İkametgahım mehmetçik lisesinde. Genişletmek için tıkla... Eğer giremezsen bile kontenjan boş olduğunda nakil aldırabilirsin tabii boş olursa. Sanırım liselere alınırken şu 3 şeye önem gösteriyorlar. Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla. Kayıt alanı, Okul başarı puanı (OBP) üstünlüğü. 8'inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
d4mann dedi: Merhaba, benim OBP 86.6 Mehmetçik lisesine gideceğim. OBP 89.1237 ile alıyor, acaba bu liseye gidebilir miyim? Not: İkametgahım mehmetçik lisesinde. Genişletmek için tıkla... Eğer giremezsen bile kontenjan boş olduğunda nakil aldırabilirsin tabii boş olursa. Sanırım liselere alınırken şu 3 şeye önem gösteriyorlar. Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla. Kayıt alanı, Okul başarı puanı (OBP) üstünlüğü. 8'inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Abdulsamet1111 Centipat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #3 d4mann dedi: Merhaba, benim OBP 86.6 Mehmetçik lisesine gideceğim. OBP 89.1237 ile alıyor, acaba bu liseye gidebilir miyim? Not: İkametgahım mehmetçik lisesinde. Genişletmek için tıkla... Selamün aleyküm. Girme ihtimalin var.
d4mann dedi: Merhaba, benim OBP 86.6 Mehmetçik lisesine gideceğim. OBP 89.1237 ile alıyor, acaba bu liseye gidebilir miyim? Not: İkametgahım mehmetçik lisesinde. Genişletmek için tıkla... Selamün aleyküm. Girme ihtimalin var.