R Random.Person Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 1 Çözümler 4 12 Ağustos 2020 #1 Meizu 16th almayı düşünüyorum listede adı var, aldı mı?
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 12 Ağustos 2020 #2 Random.Person dedi: Meizu 16th almayı düşünüyorum listede adı var, aldı mı? Genişletmek için tıkla... Nerden satılıyor. Türkiye de hiç stoğu yok. Eğer shifdelete yalan söylemiyorsa evet. Android 10 güncellemesi alacak Meizu modelleri! - ShiftDelete.Net Meizu'nun ilk 5G'li amiral gemisi modelinin tanıtıldığı etkinlikte Android 10 güncellemesi alacak Meizu modelleri de netlik kazandı. shiftdelete.net
Random.Person dedi: Meizu 16th almayı düşünüyorum listede adı var, aldı mı? Genişletmek için tıkla... Nerden satılıyor. Türkiye de hiç stoğu yok. Eğer shifdelete yalan söylemiyorsa evet. Android 10 güncellemesi alacak Meizu modelleri! - ShiftDelete.Net Meizu'nun ilk 5G'li amiral gemisi modelinin tanıtıldığı etkinlikte Android 10 güncellemesi alacak Meizu modelleri de netlik kazandı. shiftdelete.net
R Random.Person Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 1 Çözümler 4 12 Ağustos 2020 #3 283156 dedi: Nerden satılıyor. Türkiye de hiç stoğu yok. Eğer shifdelete yalan söylemiyorsa evet. Android 10 güncellemesi alacak Meizu modelleri! - ShiftDelete.Net Meizu'nun ilk 5G'li amiral gemisi modelinin tanıtıldığı etkinlikte Android 10 güncellemesi alacak Meizu modelleri de netlik kazandı. shiftdelete.net Genişletmek için tıkla... Bizdenal.com'da vardı son stoğu aldılar tekrar girince alacağım.
283156 dedi: Nerden satılıyor. Türkiye de hiç stoğu yok. Eğer shifdelete yalan söylemiyorsa evet. Android 10 güncellemesi alacak Meizu modelleri! - ShiftDelete.Net Meizu'nun ilk 5G'li amiral gemisi modelinin tanıtıldığı etkinlikte Android 10 güncellemesi alacak Meizu modelleri de netlik kazandı. shiftdelete.net Genişletmek için tıkla... Bizdenal.com'da vardı son stoğu aldılar tekrar girince alacağım.
Blackfox07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 3.850 Makaleler 5 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #4 Bende şuan Meizu Note 8 var, o güncelleme alacak olanlar listesinde benim telefonum da var ama daha gelen giden yok.
Bende şuan Meizu Note 8 var, o güncelleme alacak olanlar listesinde benim telefonum da var ama daha gelen giden yok.