Meizu Note 8 şarj almıyor

IIMERTII

Hectopat
Daha fazla  
Ara sıra almadığı oluyordu ama bugün tamamiyla gitti. Sanırım 2020 Ocak ayında aldım. Belki 2019'dur tam hatırlamıyorum.
Hareket ettirince oluyor. İçeri sertçe ittirince de oluyor. Annemin telefonu da aynısı. Onun şarj aletiyle benimki oluyor. Bunu düzeltebilir miyim? Orijinal şarj kablosu bulur muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şarj soketi kırılmış veya bozulmuş sanırım. Aynı sorun bende de vardı telefoncuya verdim.

Annenin kullanmış olduğu kablo ile sorunsuz oluyorsa kablon bozulmuştur. Ttec, Spigen, Anker gibi markaların ürünlerini alabilirsin.

Şarj soketinin lehimleri kopmuş muhtemelen. Servis muhtemelen kullanıcı hatası der para ister.

Şarj soketi kırılmış veya bozulmuş sanırım. Aynı sorun bende de vardı telefoncuya verdim.
Hocam telefonda sorun yok başka şarj aletiyle oluyor.
Yani yanlış anlamadıysam sorun sadece kabloda oluyor değil mi?

Kabloyu ve adaptörü test ederek sorunun hangisinde olduğunu anlayıp ona göre yeni bir tane kablo veya adaptör alabilirsin.
Hocam aynı adaptör farklı kablo sorunsuz. Ama orijinal almak istiyorum ya da çok kaliteli bir kablo.

Hocam ben Casper Via P2 kullanıyorum sanırım 4. sene oluyor. Sizinki gibi aynı durum vardı farklı kablo şarj ediyordu, bir süre sonra o kabloda şarj etmemeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…