İnternette birisi Femtopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #1 Telefonum Meizu Note 8'dir ve telefonumu yeniden başlattığımda koyduğum pini istiyor. Ben bu pini unuttum ama hard reset atmakta da pin istiyor. Bunun için herhangi bir çözümüz var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2021
Telefonum Meizu Note 8'dir ve telefonumu yeniden başlattığımda koyduğum pini istiyor. Ben bu pini unuttum ama hard reset atmakta da pin istiyor. Bunun için herhangi bir çözümüz var mıdır?
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 24 Temmuz 2021 #2 İnternetten stock ROM yüklemeyi deneyebilirsiniz fakat kesin işe yarar mı bilmiyorum. Artı 0 Eksi
whatsername21 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 1.569 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #3 İstediği pin muhtemelen sim kartınızın pin kodu, onu da size verilen kartta bulabilirsiniz. Artı -1 Eksi
467838 Kilopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.737 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer Türkiye, Konya 24 Temmuz 2021 #4 whatsername21 dedi: İstediği pin muhtemelen SIM kartınızın pin kodu, onu da size verilen kartta bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bulamazsanız müşteri hizmetlerini arayın. Artı 0 Eksi
whatsername21 dedi: İstediği pin muhtemelen SIM kartınızın pin kodu, onu da size verilen kartta bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bulamazsanız müşteri hizmetlerini arayın.
KS KS İnternette birisi Femtopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #5 whatsername21 dedi: İstediği pin muhtemelen SIM kartınızın pin kodu, onu da size verilen kartta bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... SIM kodu olmadığına gayet eminim. Şifremi unutmadan önce normal pinimi girip telefonumu açabiliyordum ama şimdi yapamıyorum. Çünkü şifremi unuttum. Artı 0 Eksi
whatsername21 dedi: İstediği pin muhtemelen SIM kartınızın pin kodu, onu da size verilen kartta bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... SIM kodu olmadığına gayet eminim. Şifremi unutmadan önce normal pinimi girip telefonumu açabiliyordum ama şimdi yapamıyorum. Çünkü şifremi unuttum.
B berna06 Yoctopat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Şubat 2022 #6 Telefonu açabildiniz mi, ben de şifremi unuttum. Artı 0 Eksi