Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.042 Çözümler 47 Yer Mersin 16 Ocak 2022 #2 Bende Earbuds 1 olduğu için Meizu aldım şimdilik ikisinden de memnunum ama Meizu'da çok şikayet almış. Emrecngz dedi: Bende Earbuds 1 olduğu için Meizu aldım şimdilik ikisinden de memnunum ama Meizu'da çok şikayet almış. Genişletmek için tıkla... **Düzeltiyorum sakın bulaşmayın bu kulaklık kronik arızalı. Son düzenleme: 21 Ocak 2022
Bende Earbuds 1 olduğu için Meizu aldım şimdilik ikisinden de memnunum ama Meizu'da çok şikayet almış. Emrecngz dedi: Bende Earbuds 1 olduğu için Meizu aldım şimdilik ikisinden de memnunum ama Meizu'da çok şikayet almış. Genişletmek için tıkla... **Düzeltiyorum sakın bulaşmayın bu kulaklık kronik arızalı.
5 56648 Megapat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.662 Çözümler 6 22 Ocak 2022 #3 Emrecngz dedi: Bende Earbuds 1 olduğu için Meizu aldım şimdilik ikisinden de memnunum ama Meizu'da çok şikayet almış. **Düzeltiyorum sakın bulaşmayın bu kulaklık kronik arızalı. Genişletmek için tıkla... Meiuzu mu kronik? Alamıyorum zaten 500 lira olmuş
Emrecngz dedi: Bende Earbuds 1 olduğu için Meizu aldım şimdilik ikisinden de memnunum ama Meizu'da çok şikayet almış. **Düzeltiyorum sakın bulaşmayın bu kulaklık kronik arızalı. Genişletmek için tıkla... Meiuzu mu kronik? Alamıyorum zaten 500 lira olmuş
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.042 Çözümler 47 Yer Mersin 22 Ocak 2022 #4 56648 dedi: Meiuzu mu kronik? Alamıyorum zaten 500 lira olmuş Genişletmek için tıkla... Hepsiburada satarken 169 liraydı. Çok değil iki hafta önce.
56648 dedi: Meiuzu mu kronik? Alamıyorum zaten 500 lira olmuş Genişletmek için tıkla... Hepsiburada satarken 169 liraydı. Çok değil iki hafta önce.
5 56648 Megapat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.662 Çözümler 6 22 Ocak 2022 #5 Emrecngz dedi: Hepsiburada satarken 169 liraydı. Çok değil iki hafta önce. Genişletmek için tıkla... Evet alacaktım vazgeçtim QCY T9S aldım onun yerine ama onu da iade ettim geçenlerde.
Emrecngz dedi: Hepsiburada satarken 169 liraydı. Çok değil iki hafta önce. Genişletmek için tıkla... Evet alacaktım vazgeçtim QCY T9S aldım onun yerine ama onu da iade ettim geçenlerde.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.042 Çözümler 47 Yer Mersin 22 Ocak 2022 #6 56648 dedi: Evet alacaktım vazgeçtim QCY T9S aldım onun yerine ama onu da iade ettim geçenlerde. Genişletmek için tıkla... Ucuz kurtulmuşsunuz hocam, benimki daha bir ay bile olmadan kutusunda aşırı ısınmaktan eridi.
56648 dedi: Evet alacaktım vazgeçtim QCY T9S aldım onun yerine ama onu da iade ettim geçenlerde. Genişletmek için tıkla... Ucuz kurtulmuşsunuz hocam, benimki daha bir ay bile olmadan kutusunda aşırı ısınmaktan eridi.