Y Yusufbpat Decapat Katılım 21 Mart 2019 Mesajlar 12 30 Mart 2019 #1 Meizu X8 hoşuma gitti, ama marka ile ilgili bilgim yok. Başka önerileriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2019
C cool Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2016 Mesajlar 1.842 Çözümler 3 30 Mart 2019 #2 Yusufbpat dedi: Meizu X8 hoşuma gitti, ama marka ile ilgili bilgim yok. Başka önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Türkiye'ye resmi olarak giriş yapmış bir marka. Snapdragon 710 işlemcisi var. Tavsiye ederim.
Yusufbpat dedi: Meizu X8 hoşuma gitti, ama marka ile ilgili bilgim yok. Başka önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Türkiye'ye resmi olarak giriş yapmış bir marka. Snapdragon 710 işlemcisi var. Tavsiye ederim.
Alvaromorte Decapat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 241 30 Mart 2019 #3 Kullananlar varsa yardımcı olsunlar,bu markanın modellerini merak etmiyor değilim açıkçası,telefonun günlük kullanımda kullanıcıya yansıttığı olumsuzluklar mevcut mu?
Kullananlar varsa yardımcı olsunlar,bu markanın modellerini merak etmiyor değilim açıkçası,telefonun günlük kullanımda kullanıcıya yansıttığı olumsuzluklar mevcut mu?
Motionless IN White Exapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.342 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 30 Mart 2019 #4 Alınabilir, Ben olsaydım Mİ 8 Lite tercih ederdim.
Schwesty_ Hectopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 203 Çözümler 1 30 Mart 2019 #5 Meizu X8 (64 GB) - Xiaomi Mi 8 Lite Karşılaştırması - Epey Burdan istediğiniz özelliklere bakabilirsiniz. Meizu X8 daha güçlü ancak kamera da mi 8 lite önde. Eğer X8 i kafaya takmışsanız o fiyat aralığındaki en uygun telefon.
Meizu X8 (64 GB) - Xiaomi Mi 8 Lite Karşılaştırması - Epey Burdan istediğiniz özelliklere bakabilirsiniz. Meizu X8 daha güçlü ancak kamera da mi 8 lite önde. Eğer X8 i kafaya takmışsanız o fiyat aralığındaki en uygun telefon.
Y Yusufbpat Decapat Katılım 21 Mart 2019 Mesajlar 12 31 Mart 2019 #6 Schwesty_ dedi: Meizu X8 (64 GB) - Xiaomi Mi 8 Lite Karşılaştırması - Epey Burdan istediğiniz özelliklere bakabilirsiniz. Meizu X8 daha güçlü ancak kamera da mi 8 lite önde. Eğer X8 i kafaya takmışsanız o fiyat aralığındaki en uygun telefon. Genişletmek için tıkla... Yok kafaya takmadim ama telefon bu özelliklere göre çok ucuz oldugu için dikkatimi çekti .
Schwesty_ dedi: Meizu X8 (64 GB) - Xiaomi Mi 8 Lite Karşılaştırması - Epey Burdan istediğiniz özelliklere bakabilirsiniz. Meizu X8 daha güçlü ancak kamera da mi 8 lite önde. Eğer X8 i kafaya takmışsanız o fiyat aralığındaki en uygun telefon. Genişletmek için tıkla... Yok kafaya takmadim ama telefon bu özelliklere göre çok ucuz oldugu için dikkatimi çekti .